יעקב זינגבוים שר הבעש"ט: מעט אור

לרגל יום הולדתו התשעים של כ"ק האדמו"ר מליובאוויטש הלחין המוסיקאי המעבד והמפיק המוסיקלי אריק רודיך לחן חדש למילים של "מעט אור דוחה הרבה חושך". השיר בוצע באופן חד-פעמי בערב שארגן שליח חב"ד ברמת-גן הרב מוטי גל ז"ל, ומאז נשאר ספון במגירה.

לפני כשנה פנה רודיך אל יעקב זינגבוים שהינו צאצא של הבעל שם טוב הקדוש, הלה התחבר ישר למשפט העצום ולמשמעויות הרבות שניתן לקחת אותן לכל שלב ופרט בחיינו.

ביחד השניים החליטו לגשת להפקה המוסיקלית ממקום אחר, שונה וחדשני. לכבוד חג האורים הקרב ובא משיק זינגבוים את השיר.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

שלמה שטואבר בשיר חדש: "השמיעיני"

הרב והזמר שלמה שטאובר שעבר לאחרונה מברזיל לארצות הברית כדי לכהן כרב קהילה, מציג את הסינגל החדש "הַשְׁמִיעִינִי" – שיר מלא נשמה השואב השראה מהפסוקים המרגשים בשיר השירים

להאזנה ←
שירים חסידיים

'היום השמיני' בשיר חדש לכבוד יוסף מוקיר שבת

ל פי השיר החדש של להקת 'היום השמיני'"  – “Shabbos State of Mind” – תודעת שבת", הסיפור הוא לא על עושר, אלא על אמונה. מציאת יהלום בתוך דג לא הופכת אדם ליוסף מוקיר שבת

להאזנה ←