יעקב זינגבוים שר הבעש"ט: מעט אור

לרגל יום הולדתו התשעים של כ"ק האדמו"ר מליובאוויטש הלחין המוסיקאי המעבד והמפיק המוסיקלי אריק רודיך לחן חדש למילים של "מעט אור דוחה הרבה חושך". השיר בוצע באופן חד-פעמי בערב שארגן שליח חב"ד ברמת-גן הרב מוטי גל ז"ל, ומאז נשאר ספון במגירה.

לפני כשנה פנה רודיך אל יעקב זינגבוים שהינו צאצא של הבעל שם טוב הקדוש, הלה התחבר ישר למשפט העצום ולמשמעויות הרבות שניתן לקחת אותן לכל שלב ופרט בחיינו.

ביחד השניים החליטו לגשת להפקה המוסיקלית ממקום אחר, שונה וחדשני. לכבוד חג האורים הקרב ובא משיק זינגבוים את השיר.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

בין סערות החיים לאמונה: דניאל יטיב משיק את ״לגעת בשמיים״

הזמר והיוצר דניאל יטיב משיק סינגל חדש בשם ״לגעת בשמיים״, שיר אישי ומלא אמונה על השאיפה להתקרב לבורא עולם, להתמודד עם אתגרי החיים ולזכור שגם ברגעים המורכבים ביותר תמיד יש מקום לתקווה.

להאזנה ←
שירים חסידיים

שמעון לוי בסינגל מרגש ומפתיע: "בוכה איתך"

החידוש הנוקב של הסינגל החדש, "בוכה איתך": הנטייה הטבעית שלנו היא לחשוב שהשם רוצה אותנו רק כשאנחנו חזקים, מתקדמים ו"מתקנים". לוי שובר את התפיסה הזו בדיוק בפזמון – "הוא צריך אותך, הוא רוצה אותך – כמו שאתה עכשיו, בוכה איתך עכשיו".

להאזנה ←