משמרים את המסורת: קונצרט ראשון של 'יובל' תשע"ט

חודשים ספורים לאחר פטירתו של מחיה החזנות, הד"ר מרדכי סובול, וב"יובל" ממשיכים עם סדרת הקונצרטים – לזכרו של ד"ר סובול.

בקונצרט שיתקיים השבוע, תחל עונת המנויים של 'יובל' לשנת תשע"ט, תחת הכותרת "ממשיכים עם החזון – משמרים את המסורת", כאשר מי שימלא את מקום הד"ר בניצוח על החזנים הוא בנו, המוסיקאי הנודע אופיר סובול.

הקונצרט יתקיים ביום רביעי הקרוב, י"א בטבת, 19.12.18 בשעה 20:00 בערב.

בקונצרט המבטיח, הראשון בסדרת המנויים של "יובל" לשנה זו, יופיעו החזנים שי אברמסון, נתנאל הרשטיק, יעקב למר ואברמי רוט. הקונצרט ייערך הפעם תחת הכותרת של תפילות וזמירות לשבת ובקונצרט יבuצעו קטעים הקשורים לתפילות וזמירות השבת.

הקונצרט יתקיים בליווי סימפונט רעננה ומקהלת החזנים "יובל", בניהולו המוסיקלי ובניצוחו של אופיר סובול.

לפרטים והזמנת כרטיסים: "יובל", טל' 03-5799550 או 03-5707479, או באתר: https://tic.li/9O8DoxO

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

מיטב השמות חוברים לפרוייקט חדש "סוכות אויפן סטייג'"

בפרוייקט משתתפים: שמוליק קליין, שמחה בירנהאק, יענקי אויש, שימי קפלן, שיעלה רוט, מנדי רוט ומוישי הולצמן, יחד עם מקהלת רוממו, ובעיבוד מוזיקלי של מוישי יאקאב

להאזנה ←
שירים חסידיים

חיים דייטש ויידל’ה אלטר מגישים:"הייליגע אבות"

המעבדים חיים ויידל’ה ממשיכים בשיתוף פעולה השני והפעם עם הסינגל "הייליגע אבות". מתוך מטרה לאחד בין סגנונות המוזיקה של השניים, ולהביא תוצר מיוחד חדשני ונוגע כאחד, כשעל המילים והלחן יידל’ה, והקולות והעיבוד המהודק של השניים יחד.

להאזנה ←