ישראל גברא בבלדה חדשה ומרגשת: "אתה המלך"

בדרך אל אלבום הביכורים משיק הזמר ישראל גברא סינגל שני "אתה המלך".

דווקא בעידן של טרנדים מוסיקליים מתחלפים, בוחר גברא לחזור אל השורשים המוסיקליים ולהביא ניחוח בטעם של פעם עם הגיטרה והבוזוקי. כשאל מלאכת הכתיבה הוא חובר על המוסיקאי יוני קיסר, והשניים מוציאים מתחת ידם שיר תפילה והודאה למלך מלכי המלכים.

את המילים הלחין ואף עיבד המוסיקאי והמעבד המוסיקלי יוני קיסר.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

ברוך ויזל ביצירה מרטיטה לימים הנוראים: "ונתנה תוקף"

לקראת הימים הנוראים הבעל"ט, מגיש בעל המנגן ברוך ויזל יצירה קסומה על 'ונתנה תוקף' – מרגעי השיא של תפילת הימים הנוראים, עם המוזיקאי והמעבד יענקי לנדאו.

להאזנה ←
שירים חסידיים

שימי וייס משיק סינגל שני: "רָם וְנִשָּׂא"

עם תהודה רבה מהסינגל הראשון שלו, משיק שימי וייס סינגל שני "רָם וְנִשָּׂא" בלחנו של נחמן זוננשיין, שאף משתתף בביצוע, העיבוד וההפקה המוזיקלית של אבי שפרונג.

להאזנה ←
שירים חסידיים

ערב יום הדין, משה חליפה עם סינגל חדש: "נחישות"

"נחישות", שיר המעודד חיזוק באמונה ובעבודת השם. חליפה, המתעסק בתחום מערכות הבניין ומנהל פרויקטים למחייתו, מחלק את זמנו בין עבודת השם בלילות לבין המשפחה והיצירה המוזיקלית בשאר הזמן.

להאזנה ←