אלבום רביעי לרב פנחס וולף: שירי פנחס 4

בשני הסינגלים שהוציא לאחרונה – 'יום יום' ו'שלום עליכם', הוכיח ר' פנחס וולף כי לא רק שהוא יכול להלחין כל סגנון מוזיקלי, אלא גם לשיר את שיריו בעצמו.

האלבום החדש 'שירי פנחס 4' עובד והופק על ידי דני גרוס והוא מארח לא מעט זמרים מוכשרים: שלמה שמחה, מיכה גמרמן, צבי זילברשטיין, דוד לואי ופנחס וולף עצמו, שמבצע לא פעם אחת, אלא ב5 שיריו למרות גילו המתקדם (72).

בעוד קולו של פנחס אולי לא מלא כמו שהיה בצעירותו, אך הוא עדיין מביא את הלבביות והחיוניות שלו ואת רוב הטווח המוזיקלי שהופך את ההקשבה לעונג.

לחצו PLAY להאזנה למיקס משירי האלבום

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

אלדד טסה משחרר סינגל שני: "הטוב והחסד"

לאחר תהודה רבה מסינגל הבכורה שלו "כל הנחמות" משחרר הזמר והיוצר אלדד טסה סינגל שני במספר, אותו הלחין וכתב יחד עם אחיו מידד, ועם אפי שיינר שאמון על העיבוד וההפקה המוזיקלית.

להאזנה ←
שירים חסידיים

יוסי גרין ביצירה לכבוד האדמו"ר ממונקאטש

המלחין החסידי הוותיק והאהוב, יוסי גרין, ביצירה מיוחדת לימי הפורים, אותה הוא מבצע בעצמו. היצירה "שושנת יעקב" נכתבה על ידי גרין במיוחד לכבוד הרבי היקר והאהוב ממונקאטש, רבי משה לייב רבינוביץ שליט"א.

להאזנה ←