הזמר שלומי קאופמן מתפלל: "אחינו בית ישראל"

בימי סיפור מגילת אסתר, היו היהודים על סף של השמדה מוחלטת ובצורך נואש לגאולה והצלה. הם פנו בתפילה לבורא עולם שיושעם מצרתם. כך גם כיום, כאשר חג הפורים נמצא ממש מעבר לפינה אנו מתפללים גם היום לישועת אחינו בצרה.

המילים של "אחינו בית ישראל" נמצאים תמיד על שפתינו בכל פעם כשאנו חושבים על אחינו בצרה. במחשבה זו החליט הזמר שלומי קאופמן להלחין ולהקליט את השיר החדש שלו, שרואה אור לקראת חג הפורים הבא עלינו לטובה.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

אריה רובין בסינגל מעצים חדש: "למה אני?"

הזמר אריה רובין, בסינגל חדש ומעצים בשם "למה אני?", יוצא למסע מוזיקלי ורוחני שמתחיל בדיוק בנקודת המשבר הזו. השיר, שנולד מתוך השראה מסיפורו של משה רבנו מול הסנה הבוער, מזכיר לנו שגם המנהיג הגדול ביותר שאל "מי אנוכי?"

להאזנה ←
שירים חסידיים

מלא רגש: נפתלי חיים במחרוזת שירי חופה

אחרי ההצלחה הגדולה של סינגל הבכורה "אבוד בדרך", משחרר הזמר נפתלי חיים מחרוזת חופה מושקעת, בה משולבות קלאסיקות מרגשות בביצוע מלא רגש ונשמה.

להאזנה ←