נגן הקלרינט שרגא פראנק מגיש: "Sam's bulgar"

נגן הקלרינט שרגא פראנק מגיש ביצוע מיוחד מלא רגש מחד ומלא שמחה מאידך לניגון "Sam's bulgar".

הניגון "S'ams bulgar" הוא ניגון כלייזמר עתיק יומין אשר התנגן בעיירות אירופה בעיתות שמחה ובהזדמנויות שונות.

פראנק שמופיע בחתונות ואירועים ושותף לכמה פרוייקטים גדולים ושונים כנגן קלרינט מספר: "המטרה שלי בניגון הזה היא להנגיש את מוזיקת הכלייזמר העתיקה לקהל של היום ולשלב בין הסגנונות".

למלאכת העיבוד של "Sam's bulgar" רתם פראנק את המעבד המוכשר והצעיר בני לאופר שחתום על לא מעט לחנים ועיבודים שיצאו בתקופה האחרונה, וגם כאן לא טמן לאופר את ידיו בצלחת והוסיף לניגון העתיק ניחוחות וטעמים עדכניים.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

"קברי הצדיקים" – סנדי דינקל משיק גרסה ווקאלית

עם תחילת ימי הספירה, מגיש סנדי דינקל ביצוע ווקאלי ללהיט שלו "קברי הצדיקים". השיר עוסק בזיקה המתמשכת של עם ישראל בעיקבתא דמשיחא לצדיקים ולקברי הצדיקים

להאזנה ←
שירים חסידיים

'עושה השלום': דיויד טויב ורפאל מדמון עם גרסה ווקאלית

הדואט המוצלח של הזמר המזרחי רפאל מדמון והזמר החסידי דיויד טויב – "עושה השלום" – אותו כתב והלחין דוד יצחק המוכר מפרוייקט 'שירת התהילים', כעת בגרסה ווקאלית.

להאזנה ←