"שויתי" לראשונה יעקב שוואקי בביצוע אקאפלה רשמי

יעקב שוואקי הוציא אלבומים רבים ושר שירים בסגנונות רבים מאד, אך זו הפעם הראשונה שהוא מוציא שיר בגרסת אקאפלה.

"שיויתי" מתוך אלבומו האחרון "מוזיקה", בלחנו של אלישע פרידמן, זוכה לעיבודו והפקתו הווקאלית של יואלי פולטשק בליווי מקהלת 'זמירות' מארה"ב.

יעקב שוואקי: "השיר הוא מלא נשמה. לצד שאר השירים הנפלאים באלבום "מוזיקה" שכבר זכו לקליפ מושקע, עכשיו זה הזמן המושלם להביא לקדמת הבמה את השיר הזה בגרסת האקאפלה".

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

משה זרצקי בשיר ווקאלי מרגש: "היה נא קרוב"

השיר "הֱיֵה נָא קָרוֹב", הסינגל השמיני של זרצקי שיוצא כעת לראשונה בגרסה ווקאלית – מולחן על מילות תפילת "עֲנֵנוּ" הנאמרת בעת תענית ציבור, תפילה המבקשת מענה בשעת מצוקה

להאזנה ←
שירים חסידיים

איציק פאמפ ושלוימל'ה קרישבסקי בביצוע מצמרר ל"אני מאמין"

הקלידן איציק פאמפ והזמר שלוימל'ה קרישבסקי משיקים ביצוע חדש ומרגש ליצירה המיתולוגית "אני מאמין", המזוהה עם שירת היהודים בדרכם למחנות ההשמדה בתקופת השואה.

להאזנה ←
שירים חסידיים

שבתי לירושלים – צביקי רנד בקאבר מלא תקווה 

חודש תמוז כאן וזה בדיוק הזמן להיכנס למילות הנחמה המעודדות והמבטיחות 'כה אמר ה' שבתי לירושלים, ברחמים ביתי ייבנה בה', הלקוחות מהקינות לתשעה באב.

להאזנה ←