הזמר והיוצר אלון אומידי "מדליק את האור"

אלון אומידי, מוסיקאי, זמר ויוצר. לפני תהליך החזרה בתשובה האישי שעבר, במסגרת שירותו הצבאי היה חבר בלהקה הצבאית "מזרח תיכון" של חיל חינוך. במסגרתה הופיע ברחבי הארץ ואף מחוץ לה, כשהוא שר ומתופף על כלי הקשה אתניים.

שירתו של אומידי מתאפיינת בהגשה ייחודית, המשלבת מוסיקה אתנית ומוסיקה מן המערב, עם נגיעות ארץ ישראליות.

"מדליק את האור" – הינו סנונית ראשונה מתוך אלבום בכורה. השיר פרי עטו של אומידי, נכתב והולחן מתוך דיבוק חברים בהשראת ספרי חסידות. על העיבוד וההפקה המוסיקלית חתום דן ציפורי.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

מוקי סלומון בסינגל חדש: "אולי היום"

השיר החדש של סלמון בלחנו של איצי וואלדנר ומילותיה של מרים ישראלי, לוכד בצורה יפהפייה את מהות האחדות ואת הכוח שטמון בצעדים קטנים.

להאזנה ←
שירים חסידיים

משאיר את החשבונות בצד: אייל בוגט 'רוצה רק אותך' 

"רוצה רק אותך", הסינגל החדש של אייל בוגט, התחיל בכלל מניגון שהוא שר כבר שנים בזמן לימוד הגמרא. משם נולדו המילים, הלחן, והשיר שהתפתח תוך כדי העבודה באולפן. את השיר עיבד והפיק דוד איכילביץ'

להאזנה ←