לני סולומון מארח בפרויקט "שירה יתירה"

לני סולומון אחת הדמויות הצבעוניות והססגוניות שידעה המוסיקה החסידית. תמיד היה סוג של פורץ דרך ומקדים את זמנו, כמי שהקים את להקת "שלוק רוק" המיתולוגית איתה מופיע עד עצם ימים אלו.

בימים אלו משיק סולומון את אלבומו החדש "שירה יתירה", האלבום השמיני שלו בעברית.

בשונה מאלבומי שירי שבת שנלקחים מתוך שולחן שבת של הסעודות השונות של השבת, שירי האלבום הולחנו על-ידי סולומון והפסנתר הביתי במשך כשנה כמחצית השעה לפני כניסת השבת עת מקבלים נשמה יתירה.

בבחינת "שירה יתירה", רתם אליו סולומון זמרים ואמנים שונים שיבצעו ביחד ולחוד את השירים. כשעל מלאכת העיבוד וההפקה המוסיקלית הופקד המעבד והמפיק המוסיקלי ג'ף הורוביץ.

לחצו PLAY להאזנה לשיר 'פתחו לי' מתוך האלבום

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

אותיות מלמדות אמונה – אהרן רזאל ואריאל זילבר בדואט

המוזיקאי אהרן רזאל מארח את אריאל זילבר לסינגל חדש, המבוסס על מילותיו של הרב יצחק גינזבורג. השיר החדש, "אותיות מלמדות אמונה", הופך את אותיות לשון הקודש לצידה רוחנית לדרך עבור ילדי ישראל

להאזנה ←