לני סולומון מארח בפרויקט "שירה יתירה"

לני סולומון אחת הדמויות הצבעוניות והססגוניות שידעה המוסיקה החסידית. תמיד היה סוג של פורץ דרך ומקדים את זמנו, כמי שהקים את להקת "שלוק רוק" המיתולוגית איתה מופיע עד עצם ימים אלו.

בימים אלו משיק סולומון את אלבומו החדש "שירה יתירה", האלבום השמיני שלו בעברית.

בשונה מאלבומי שירי שבת שנלקחים מתוך שולחן שבת של הסעודות השונות של השבת, שירי האלבום הולחנו על-ידי סולומון והפסנתר הביתי במשך כשנה כמחצית השעה לפני כניסת השבת עת מקבלים נשמה יתירה.

בבחינת "שירה יתירה", רתם אליו סולומון זמרים ואמנים שונים שיבצעו ביחד ולחוד את השירים. כשעל מלאכת העיבוד וההפקה המוסיקלית הופקד המעבד והמפיק המוסיקלי ג'ף הורוביץ.

לחצו PLAY להאזנה לשיר 'פתחו לי' מתוך האלבום

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

ארי פרייזר עם גרסה מפתיע ל"קדיש"

"קדיש – " אחת התפילות המרגשות והטעונות ביותר ביהדות, הזוכה הפעם ללחן מקורי של פרייזר ולעיבוד קלאבי-אלקטרוני עכשווי ומקפיץ שנוצר יחד עם חברו, המפיק המוזיקלי חגי מזרחי.

להאזנה ←
שירים חסידיים

"אני ישנה וליבי ער" – שי ברוך סלומה בביצוע מרגש לניגון המעורר

נגן הקלרינט שי ברוך סלומה מגיש ביצוע עמוק לקלאסיקה של רבי ברוך בער לייבוביץ' זצ"ל – ניגון שמתאים במיוחד להתעוררות בימי הרחמים והסליחות, אך נוגע בלב לאורך השנה כולה

להאזנה ←