שכינה ביניהם – אביעד דרף פותח את עונת החתונות

הזמר והיוצר אביעד דרף (34) משחרר סינגל נוסף בדרך לאלבומו השני, שעתיד לראות אור אי"ה בקרוב. הסינגל הקודם 'עבדים' – להיט מקפיץ בקצב הרגאיי – זכה להצלחה רבה ולהשמעות רבות בכלי התקשורת השונים ואף טיפס והגיע למקום הראשון במצעד 'שירים במעלות'.

כעת, לכבוד עונת החתונות שבפתח, משחרר אביעד סינגל חדש: 'שכינה ביניהם' – להיט חתונות חדש על מילותיו של רבי עקיבא בגמרא במסכת סוטה: "איש ואישה זכו – שכינה ביניהם", לחן של אביעד, עיבוד והפקה מוסיקלית של אבי טל. "השכינה היא עומק ומהות הזוגיות ואני מקווה מאוד שהשיר ירקיד הרבה חתנים וכלות"- אומר אביעד.

הקשר הזוגי הוא אחד המוטיבים המרכזיים של מופע מוזיקלי זוגי אותו מעלה אביעד יחד עם רעייתו יונה שנקרא 'לראות טוב לחיות אמונה' שבו לצד שיריו, הם מספרים על ההתמודדות שלהם כמשפחה עם שני ילדים בעלי תסמונת גנטית נדירה. "הקב"ה הוא הנותן לזוג כוח להתמודד עם כל האתגרים. בהתמודדות שלנו, אנחנו חווים זאת בעוצמה גבוהה" – הוא מוסיף, "משם נולד השיר ואיתו התקווה שלנו לכל הזוגות – שתשרה השכינה, שיהיה מזל טוב לכולם, והעיקר – תמיד בשמחה!".

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

ברוך ויזל ביצירה מרטיטה לימים הנוראים: "ונתנה תוקף"

לקראת הימים הנוראים הבעל"ט, מגיש בעל המנגן ברוך ויזל יצירה קסומה על 'ונתנה תוקף' – מרגעי השיא של תפילת הימים הנוראים, עם המוזיקאי והמעבד יענקי לנדאו.

להאזנה ←
שירים חסידיים

שימי וייס משיק סינגל שני: "רָם וְנִשָּׂא"

עם תהודה רבה מהסינגל הראשון שלו, משיק שימי וייס סינגל שני "רָם וְנִשָּׂא" בלחנו של נחמן זוננשיין, שאף משתתף בביצוע, העיבוד וההפקה המוזיקלית של אבי שפרונג.

להאזנה ←
שירים חסידיים

ערב יום הדין, משה חליפה עם סינגל חדש: "נחישות"

"נחישות", שיר המעודד חיזוק באמונה ובעבודת השם. חליפה, המתעסק בתחום מערכות הבניין ומנהל פרויקטים למחייתו, מחלק את זמנו בין עבודת השם בלילות לבין המשפחה והיצירה המוזיקלית בשאר הזמן.

להאזנה ←