הלהיט של סאמעט בביצוע 'ליטאי' של ירון בן עמי!

אחרי הפסקה מוזיקלית ארוכה הזמר ירון בן עמי חוזר אל המוזיקה ואל גזרת החתונות והאירועים כשבמקביל הוא עמל על אלבום הבכורה שמתבשל היטב על אש נמוכה באולפנים השונים.

עם חזרתו מגיש בן עמי ביצוע בהגייה אשכנזית ליטאית ללהיט "עלינו לשבח" אותו מבצע במקור אהרל'ה סאמעט, בן עמי מספר כי לדעתו לשיר המיוחד הזה ראוי להגיע לקהלים נוספים ועם ההנגשה הזו הוא בהחלט יקבל את הכבוד הראוי לו.

אל מלאכת העיבוד צירף אליו בן עמי את המעבד הצעיר והמוכשר יהודה בן משה שנתן לשיר קצב קופצני וקליל כזה שיגרום לכם לקום ולרקוד ולא להפסיק לשבח.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

האדמו"ר הכווין ובנצי שטיין הלחין: 'רווח והצלה יעמוד ליהודים'

ערב ימי הפורים וזמן המלחמה, בתוך כל הלחץ והפחד. קבלו לחן מקפיץ ומשמח שהולחן ע"י הבעל מנגן ר' בנצי שטיין, בסעודת מלווה מלכה לפני שבוע בביתו של תומך התורה הנגיד ר' בערי וייס בניו יורק.

להאזנה ←
שירים חסידיים

"זושא" חוזרת עם סינגל חדש: "הכל יכול להשתנות"

להקת 'זושא', שכבשה את לבבות המאזינים בעולם היהודי עם להיטי הענק שלהם ביניהם הלהיט "הנני" שהפך לפס הקול של התקופה האחרונה, בסינגל חדש לפורים אבל לא רק – "הכל יכול להשתנות".

להאזנה ←