נהוראי אריאלי בסינגל שני – "לעשות שמח"

אריאלי (18.5) החל את דרכו המוזיקלית כשהיה בן חמש שנים בלבד כשהתחיל ללמוד את תורת המקאמים בבית הכנסת 'עדס' בירושלים, כיום הוא לומד בישיבה, מופיע באירועים שונים ומכניס חתנים וכלות תחת החופה.

רק לפני חודשיים השיק את סינגל הבכורה "הכל מובן" וכבר משחרר הזמר נהוראי אריאלי סינגל חדש וקצבי – "לעשות שמח" אותו כתב והלחין בעצמו, על העיבוד וההפקה המוזיקלית אחראי עדי נתנאלי.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

שמואל בסינגל הודיה חדש: "מזמור לתודה"

״מזמור לתודה״ הוא הביטוי המלא של דוד המלך להכרת הטוב ולהודיה של יהודי על כל מה שה׳ עושה עבורו. זו המהות של יהודי — להודות לה׳ בענווה, כל היום, בכל יום. כל מה שיש לי — ממך הוא! תודה לך ה׳!

להאזנה ←
שירים חסידיים

"באור החיים" – בנימין לייפער, יואלי קליין ושעי'ה גרוס

הזמר בנימין לייפער מארח את הצמד האגדי – יואלי קליין ושייע גרוס, לביצוע מיוחד, מעורר השראה ומלא בערגה וכיסופים. ביצוע מחודש לשיר 'באור החיים'  של הזמר והיוצר ארי סמט מארה"ב. 

להאזנה ←