3,000 איש בבנייני האומה במופע נגד הכפייה החילונית

3000 איש השתתפו במוצאי שבת בקומזינג המחאה הגדול במסגרת התוכנית מוצ"ש חסידי חי עם מנחם טוקר ברדיו קול חי, עקב ביטול הקומזיץ בחיפה בהוראת בית המשפט, הם באו לומר בקול גדול כי "את המנגינה הזאת אי אפשר להשתיק".

בקומזינג שהופק תוך 48 שעות, הופיעו גדול הזמר החסידי מרדכי בן דוד ומוטי שטיינמץ בליווי תזמורת המנגנים בניצוחו של מאסטרו מוישי רוט ומקהלת נשמה כאשר בקטעים המיוחדים של מוטי שטיינמץ ניצח מנהלו האישי רובי בנט

במהלך המופע הקהל הרב שגדש את המופע הופתע כפליים כשנכנס לאולם מתוך הקהל הזמר הלונדוני שלוימי גרטנר עם שירו האקטואלי מתמיד "השיבה שופטינו" לאחר שביצע גם את שירו "שלא עשני גוי" הכריז מנחם טוקר על מופע מיוחד של שלוימי גרטנר שיתקיים בעז"ה ביום רביעי, חוה"מ סוכות תש"פ בבניני האומה.

גלריית תמונות. צילומים: יונתן הלפרין.

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

ישי אבן חיים & ישי לפידות ב"מסיבת חנוכה"

המוזיקאי ישי אבן חיים והזמר ישי לפידות רקחו ״ממתק מוזיקאלי״ מתוק וסוער לחג החנוכה – ׳מסיבת חנוכה׳ עם כל השירים המוכרים והאהובים עליהם גדלנו כולנו.

להאזנה ←
שירים חסידיים

המגדלור החדש של שי וינר

"המגדלור שלי" הוא קריאה לפעולה מעשית: הרמת העיניים בזמנים של בלבול, בחירה בשותפות על פני בדידות, ואמונה בלתי מתפשרת גם בתוך הסערה.

להאזנה ←
שירים חסידיים

מנדי ווארש בשיר הדלקה: "נר ה' נשמת אדם"

השיר החדש בביצועו של הזמר מנדי ווארש, נולד בהשראת ביקור ב'אוהל' הקדוש של הרבי מליובאוויטש, מקום אליו נוהרים יהודים רבים ומדליקים נרות לפני תפילתם לה' במקום קדוש זה.

להאזנה ←