3,000 איש בבנייני האומה במופע נגד הכפייה החילונית

3000 איש השתתפו במוצאי שבת בקומזינג המחאה הגדול במסגרת התוכנית מוצ"ש חסידי חי עם מנחם טוקר ברדיו קול חי, עקב ביטול הקומזיץ בחיפה בהוראת בית המשפט, הם באו לומר בקול גדול כי "את המנגינה הזאת אי אפשר להשתיק".

בקומזינג שהופק תוך 48 שעות, הופיעו גדול הזמר החסידי מרדכי בן דוד ומוטי שטיינמץ בליווי תזמורת המנגנים בניצוחו של מאסטרו מוישי רוט ומקהלת נשמה כאשר בקטעים המיוחדים של מוטי שטיינמץ ניצח מנהלו האישי רובי בנט

במהלך המופע הקהל הרב שגדש את המופע הופתע כפליים כשנכנס לאולם מתוך הקהל הזמר הלונדוני שלוימי גרטנר עם שירו האקטואלי מתמיד "השיבה שופטינו" לאחר שביצע גם את שירו "שלא עשני גוי" הכריז מנחם טוקר על מופע מיוחד של שלוימי גרטנר שיתקיים בעז"ה ביום רביעי, חוה"מ סוכות תש"פ בבניני האומה.

גלריית תמונות. צילומים: יונתן הלפרין.

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

משה טישלר מציג את "מי לי" אלבום חדש ומסקרן

משה טישלר מתאחד עם המפיק נחום לויטן לאלבום "מי לי", אלבום פורץ דרך הכולל 14 שירים בלתי נשכחים, הפקה עשירה וכמה מביצועי הווקאל המדהימים ביותר שלו עד כה.

להאזנה ←
שירים חסידיים

יוסי גרין ומנדי ווארש בדואט שכולו "אהבת ישראל"

שיתוף פעולה חדש מבית פרויקט המוזיקה הענק והאהוב "תודה לך השם". הפעם מתארח המלחין החסידי האגדי, יוסי גרין, יחד עם הזמר האהוב מנדי ווראש לשיר שהלחינו וכתבו יחד עם אנשי "תודה לך השם"

להאזנה ←