פיני איינהורן סוחף עם "לא רעב ללחם"

"כִּי אִם לִשְׁמֹעַ אֵת דִּבְרֵי ה'": שבוע בלבד ליום הדין, מגיש הזמר והיוצר פיני איינהורן סנונית ראשונה מתוך אלבום הבכורה שלו, שיושק במוצ"ש בראשית הבעל"ט.

הלחן, כמו גם מילות השיר שכתב הנביא עמוס, מקבלות משמעות חדשה בימים הנוראים הבעל"ט, בלחנו של ראובן הורביץ, יחד עם פיני עצמו שחבר אליו והלחין את חלקו השני של השיר. לחן, שיצא אל הפועל לאחר שנים ארוכות של היכרות בין איינהורן למשפחת החזנים הורביץ, אותם הכיר פיני עוד בילדותו כשהתגורר בשיקגו, ארה"ב.

"לא רעב ללחם" הפך לאחד הלהיטים הסוחפים ביותר בהופעותיו ב'בין הזמנים' האחרון בעולם הישיבות ורואה כעת לראשונה אור באופן רשמי,  בהפקתם ובעיבודם המוסיקלית של הצמד אלי קליין ואיצי ברי.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

ברוך ויזל ביצירה מרטיטה לימים הנוראים: "ונתנה תוקף"

לקראת הימים הנוראים הבעל"ט, מגיש בעל המנגן ברוך ויזל יצירה קסומה על 'ונתנה תוקף' – מרגעי השיא של תפילת הימים הנוראים, עם המוזיקאי והמעבד יענקי לנדאו.

להאזנה ←
שירים חסידיים

שימי וייס משיק סינגל שני: "רָם וְנִשָּׂא"

עם תהודה רבה מהסינגל הראשון שלו, משיק שימי וייס סינגל שני "רָם וְנִשָּׂא" בלחנו של נחמן זוננשיין, שאף משתתף בביצוע, העיבוד וההפקה המוזיקלית של אבי שפרונג.

להאזנה ←
שירים חסידיים

ערב יום הדין, משה חליפה עם סינגל חדש: "נחישות"

"נחישות", שיר המעודד חיזוק באמונה ובעבודת השם. חליפה, המתעסק בתחום מערכות הבניין ומנהל פרויקטים למחייתו, מחלק את זמנו בין עבודת השם בלילות לבין המשפחה והיצירה המוזיקלית בשאר הזמן.

להאזנה ←