שיע רובינשטיין משיק סינגל מלהיב: Flying High

לפני 11 שנים, אלבום הבכורה של שיע רובינשטיין, "אהבתי", היכה אקורד עם מעריצים בעולם המוסיקה היהודית. השיר האהוב באלבום היה "Tick Tock", אך השיר שהדהד הכי הרבה עם המאזינים היה "Window in Heaven", מחווה מרגשת לאביו של שיע. שיר נוסטלגי שנשאר פופולרי עד היום.

כעת שיע מוציא סינגל חדש, מלווה בקליפ מושקע, שהפיק הבמאי צביקה בורנשטיין, בתצפיות עוצרות הנשימה של הגרנד קניון המפורסם. השיר "Flying High" הוא מסע סמלי בחייו של אדם המבקש להתנשא מעל אתגרי החיים בעזרת בוראו הנושא אותו גבוה מעל ההרים ע"י תפילה וחיבור רוחני.

שיר זה יעודד את המאזינים להמריא במסעותיהם בחיים, ולהתחבר אל אבינו שבשמים, ולעולם לא לוותר.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

האדמו"ר הכווין ובנצי שטיין הלחין: 'רווח והצלה יעמוד ליהודים'

ערב ימי הפורים וזמן המלחמה, בתוך כל הלחץ והפחד. קבלו לחן מקפיץ ומשמח שהולחן ע"י הבעל מנגן ר' בנצי שטיין, בסעודת מלווה מלכה לפני שבוע בביתו של תומך התורה הנגיד ר' בערי וייס בניו יורק.

להאזנה ←
שירים חסידיים

"זושא" חוזרת עם סינגל חדש: "הכל יכול להשתנות"

להקת 'זושא', שכבשה את לבבות המאזינים בעולם היהודי עם להיטי הענק שלהם ביניהם הלהיט "הנני" שהפך לפס הקול של התקופה האחרונה, בסינגל חדש לפורים אבל לא רק – "הכל יכול להשתנות".

להאזנה ←