בדרך לאלבום חדש, מתי שריקי עוצר "כאן"

מתי שריקי מתקדם במהירות לעבר אלבום שני אישי, בוגר ומהודק יותר. השירים של מתי מדברים על החיים, שלו, שלנו. מתי נוגע במציאות ביד בוטחת, מתעמת איתה ומציע דרך עכשווית להתמודדות והצלחה. "אני מתאכזב לפעמים על דברים שקורים לי בחיים, אני מצפה לדלתות שיפתחו ומצפה למתנות והצלחות, אבל בתכל'ס הדרך שאני הולך בה היא ההצלחה, אני צריך לפתוח את הדלת', לפתוח את הלב לברכה ולאור שייכנס, אני יודע שהוא כאן! אני צריך רק כוחות כדי לקבל את זה וכלים להכיל את זה, אבל גם מבקש עזרה לא ליפול בדרך הזאת. רק תפתחו את הדלת! זאת התפילה שלי".

השאיפות של מתי, משליכות החוצה לצדדים נוספים: "לעם ישראל שיש כ"כ הרבה טוב סביבו ובתוכו, וצריך רק לפתוח את הדלת, לאלוקים שאוהב אותנו ולמשיח שאולי כבר פה, לילד שאוהב את אבא שלו, אבל צריך לתת לו לאהוב בחזרה, ולכל אדם שמתגעגע ומייחל למשאלות הלב שלו… ובעצם: רק תפתחו את הדלת!".

את "אתה כאן" כתב והלחין מתי שריקי ועל ההפקה וגם חלק מהלחן, נעם עקרבי (עידן רייכל, עברי לידר, אליעד ועוד) בימים אלה מנהל מתי קמפיין מימון המונים לקראת האלבום החדש , בפנייה אל תומכיו הוא מספר כי הוא עובד קשה ע"מ להביא טעם חדש במוזיקה הישראלית, "האלבום הזה לא יוכל לצאת לאור בלעדיכם", עם ה"מוטו": רק תפתחו את הדלת!, לתמיכה במיזם: http://bit.ly/2rfIa3A, בינתיים נודע כי אקו"ם מתכוונים לתמוך גם באלבום החדש. האח!

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

ארי היל בסינגל חדש לחודש אלול: שערי דמעות

בימים הנעלים של חודש אלול, משחרר ארי היל שיר חדש ומרגש – "שערי דמעות". את המילים והלחן כתב אלי קליין, שגם עומד יחד עם איצי ברי מאחורי ההפקה והעיבוד המוזיקלי.

להאזנה ←
שירים חסידיים

איתן כהן בבלדה מרגשת לחודש אלול: "רוץ לאבא"

הזמר איתן כהן משיק את הסינגל השמיני שלו, בלדה מרגשת לכבוד חודש אלול – "רוץ לאבא". על העיבוד וההפקה המוזיקלית הופקדו האחים יאיר ואייל שריקי המוכשרים.

להאזנה ←