עמי כהן מארח ומשלב מזרח ומערב: יפה ותמה

פייטן מרוקאי, זמר ליטאי, זמר חב"דניק, ומקהלה חסידית בטריו מיוחד לפיוט עתיק יומין, בעיבוד מערבי-חדשני.

מאחורי הפרויקט המיוחד עומד המעבד והמנהל המוסיקלי עמי כהן, שחתום על החידוש לפיוט "אעופה אשכונה" אשר חצה מגזרים. וכעת הלך עם-זה שלב אחד קדימה כאשר לקח את הפיוט עתיק היומין "יפה ותמה" כשהוא רותם אליו את כוכבי הזמר אבי אילסון, משה לוק, מנדי ג'רופי ומקהלת ידידים העולמית, כשאותם עוטף עיבוד מוסיקלי בסגנון מערבי-חדשני עליו חתום כהן.

את יציאת השיר מלווה וידאו-קליפ מיוחד ומרהיב המשלב את העולמות התרבותיים השונים באופן הרמוני, בבחינת "יחד שבטי ישראל".

לחצו PLAY להאזנה לשיר

לחצו PLAY לצפייה בקליפ

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

"קברי הצדיקים" – סנדי דינקל משיק גרסה ווקאלית

עם תחילת ימי הספירה, מגיש סנדי דינקל ביצוע ווקאלי ללהיט שלו "קברי הצדיקים". השיר עוסק בזיקה המתמשכת של עם ישראל בעיקבתא דמשיחא לצדיקים ולקברי הצדיקים

להאזנה ←
שירים חסידיים

'עושה השלום': דיויד טויב ורפאל מדמון עם גרסה ווקאלית

הדואט המוצלח של הזמר המזרחי רפאל מדמון והזמר החסידי דיויד טויב – "עושה השלום" – אותו כתב והלחין דוד יצחק המוכר מפרוייקט 'שירת התהילים', כעת בגרסה ווקאלית.

להאזנה ←