עמי כהן מארח ומשלב מזרח ומערב: יפה ותמה

פייטן מרוקאי, זמר ליטאי, זמר חב"דניק, ומקהלה חסידית בטריו מיוחד לפיוט עתיק יומין, בעיבוד מערבי-חדשני.

מאחורי הפרויקט המיוחד עומד המעבד והמנהל המוסיקלי עמי כהן, שחתום על החידוש לפיוט "אעופה אשכונה" אשר חצה מגזרים. וכעת הלך עם-זה שלב אחד קדימה כאשר לקח את הפיוט עתיק היומין "יפה ותמה" כשהוא רותם אליו את כוכבי הזמר אבי אילסון, משה לוק, מנדי ג'רופי ומקהלת ידידים העולמית, כשאותם עוטף עיבוד מוסיקלי בסגנון מערבי-חדשני עליו חתום כהן.

את יציאת השיר מלווה וידאו-קליפ מיוחד ומרהיב המשלב את העולמות התרבותיים השונים באופן הרמוני, בבחינת "יחד שבטי ישראל".

לחצו PLAY להאזנה לשיר

לחצו PLAY לצפייה בקליפ

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

הרשי אייזנבך מקדים שלום לכל אדם!

רגע אחרי החגים, עם פתיחתה של עונת החורף, משחרר הרשי אייזנבך שיר פאנקי וקצבי חדש, בליווי קליפ צבעוני ומסקרן המציג את סדר יומו הגדוש, כשבין הקלטה לחתונה ובין שידור להופעה הוא לא שוכח להקדים שלום לכל אדם!

להאזנה ←
שירים חסידיים

חוזרים לבראשית: מני דיסקינד משיק סינגל חדש – "ניחוח קדם"

עם פתיחת מעגל השנה וערב שבת פרשת בראשית, משיק היוצר מני דיסקינד סינגל חדש ומרגש בשם "ניחוח קדם". בתקופה שבה הלב מבקש עוגן, היצירה החדשה לוקחת את המאזין למסע שורשי

להאזנה ←
שירים חסידיים

זמר חדש, שיר חדש: אלעזר יפרח – "אבי נתן"

כשהשיר הגיע למפיק מאור שושן, הוא אמר שהשיר צריך פזמון חדש. זמן קצר אחר כך השתתף יפרח בערב תפילה לשובו של אבינתן אור מהשבי, ערב שעסק בדיוק באותן נקודות של עם אחד וסיפור משותף.

להאזנה ←