שמחה פרידמן ואלי קליין בשיתוף פעולה ראשון!

הזמר החסידי שמחה פרידמן משיק סינגל חדש, שביעי במספר, מתוך אלבום הבכורה שלו, המתקרב ובא. שם הסינגל הינו "עוד יבוא היום", והוא עוסק לא רק בציפיה לביאת המשיח, אלא גם מעביר מסר ש"הנה זה הווה, הנה זה קורה"!

מדובר על שיתוף פעולה ראשוני בין שמחה פרידמן ואלי קליין – היוצר המוכשר והפורה ביותר בעולם המוזיקה היהודית-חסידית כיום, שגם כתב וגם הלחין את השיר.

"עוד יבוא היום" הינו שיר גאולתי, נעים לאוזן וכיף לשמיעה. העיבוד המיוחד של אלי קליין ואיצי ברי בניחוח ישראלי, עם השירה המיוחדת ויצאת הדופן בנעימותה של שמחה פרידמן יוצרים פס קול שיישאר איתנו לאורך זמן.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

אלחנן אלחדד ממשיך לנגן את זה בסינגל חדש

לאחר שני סינגלים מצליחים, מגיע קליפ בכורה! אלחנן אלחדד מציג את "תנגן את זה" סינגל חדש וסוחף, אותו הלחין כמיטב המסורת. העיבוד וההפקה המוזיקלית של שמואל כהן.

להאזנה ←
שירים חסידיים

לוי יצחק כהן מגיש: ניגון ההתקשרות

לכבוד י-י"א שבט, יום הסתלקותו של הרבי הריי"צ ויום קבלת הנשיאות של הרבי, הזמר החב"די לוי יצחק כהן משחרר את 'ניגון ההתקשרות' – שיר חסידי מרגש שמבטא את החיבור העמוק והנצחי של החסידים לרבי.

להאזנה ←