עמרם אדר מארח את אברהם פריד לדואט: "ילדי"

שיר חדש "ילדי", הוא דואט מרגש שפותח את המסע של עמרם אדר לעבר אלבום רביעי ומיוחד.

הרעיון לדואט עם אברהם פריד, נולד במקביל לחגיגת ה"חלאק'ה" שקיים עמרם לבנו. "הקלטתי את השיר, התרגשתי מהמילים והמנגינה, וחשבתי שהדבר המתבקש לשיר כזה, זה לארח את אברהם פריד, ידידי, אומן ערכי עם גוון קול שמשלים את היצירה ומביאה אותה לגבהים, ושלחתי אותה אליו. אברמ'ל אהב את השיר והסכים להקליט אותו כדואט".

תהליך העבודה עם אברהם פריד, אליבא דעמרם היה מדהים. "מדובר במנטור. זה לא רק אדם עם קול משובח אלא גם אישיות מדהימה, מקצוען ברמות שלא מכירים. היה לי כבוד ועונג להיות חלק בעבודה משותפת על השיר ובכלל".

הפעם האחרונה ששמענו על שיר חדש מכיוונו של עמרם אדר, היה לפני כשנה עת השיק שיר חתונה מרגש עם קליפ מרהיב בחוף הים של מיאמי, וקודם לכן בעת יציאת אלבומו השלישי והמצוין "אין עוד מלבדו", אלבום גדוש בלהיטים שמתנגנים גם כיום.

עמרם מתמקד בחופות ואירועים לקהילות יהודיות ברחבי העולם, "שם נמצא הפוקוס שלי, השליחות המדויקת שלי היא לקרב כמה שיותר יהודים דרך מוזיקה. זה המוטו שלי בחיים, לחבר זוגות ואנשים ליהדות דרך מוזיקה".

התכונה המוזיקלית לא מסתיימת בדואט הזה, כבר כעת עובד עמרם על שיר נוסף, שצפוי לצאת בחודשים הקרובים, בע"ה.

ילדי | מילים ולחן: איציק שמלי | עיבוד: תמיר צור

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

לכבוד ל"ג: קובי ברומר בסינגל חדש "בקודש הקדשים"

קובי ברומר מסמן טריטוריה חדשה, ומשיק סינגל ראשון מתוך אלבום חסידי שבדרך. "בקודש הקדשים" סינגל לוהט לכבוד ל"ג בעומר, אותו הלחין עם אלי קליין. העיבוד וההפקה המוזיקלית של אלי קליין ואיצי ברי.

להאזנה ←
שירים חסידיים

"בעת נעילת שער" בנצי שטיין מארח את גדולי הזמר

כשאווירת חג שוררת באוויר, ומאידך תחושת געגוע עז למירון, מגיש בנצי שטיין מחרוזת מרגשת ומלאת כיסופים לרבי שמעון בר יוחאי, ולציון הקדוש במירון "בעת נעילת שער".

להאזנה ←
שירים חסידיים

אברומי סאמעט חוזר בסינגל מלהיב: "אני יהודי"

סאמעט החליט להוציא את השיר בל"ג בעומר, לכבודו של התנא האלוקי, רבי שמעון בר יוחאי, כשהוא מצרף את המילים שכתב יחד עם חיים גוטנטג, ללחן חסידי מבית חסידות קרלין.

להאזנה ←