פנחס שיינברגר מארח את מנדי וייס – "להודיע"

המלחין החסידי ר' פנחס שיינברגר פותח את חודש אדר עם להיט פורימי חדש מקורי מקפיץ וסוחף – "להודיע".

המילים הלקוחות מתוך "שושנת יעקב" הולחנו כבר לפני מספר שנים וחיכו לרגע הנכון והמתאים, כשבימים אלו שיינברגר השלים את הקטע האחרון של השיר אשר נחרז ממילים באידיש ומילים בלשון הקודש.

שיינברגר שהינו מלחין חצר קרעטשניף ברחובות ומאחוריו שלושה אלבומים אשר הפיק, סוגר בשיר שני מעגלים. הראשון, כשבחר לביצוע השיר בזמר מנדי וייס, בנו של הסולן אברומי וייס אשר השתתף באחת ההפקות הקודמות. והשני, כשהעיבוד וההפקה המוסיקלית הופקדו בידי המעבד והמפיק המוסיקלי עמי כהן אשר גם הוא לקח חלק באחד הפרויקטים הקודמים של שיינברגר. כשעל העיבוד הקולי אמון יעקב רוטבלט, יחד עם חברי מקהלת "ידידים".

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

קובי גרינבוים מציג להיט חדש: "דיבר טוב"

בעיצומה של עונת החורף, מציג קובי גרינבוים סינגל חדש וסוחף "דיבר טוב" אותו הלחין שמעון בנצלוביץ' למילים מהמקורות, ועיבדו אלי קליין ואיצי ברי.

להאזנה ←
שירים חסידיים

"בכל יום תמיד" – הגרסה הקצבית לדואט של פרייזר ובייליס

בעקבות ההצלחה הגדולה של הוצאת הדואט המקורי "בכל יום תמיד" לפני שבועיים, היוצר והזמר ארי פרייזר והזמר-חזן יוסי בייליס גאים להשיק רמיקס חדש, קצבי ודינמי לדואט המדליק.

להאזנה ←
שירים חסידיים

הפסקול של טקס הברית – גרסת איציק אשל

הזמר והיוצר איציק אשל ממשיך את שליחותו המוזיקלית להנצחת הפסקול היהודי השורשי, ומשיק מחרוזת חדשה ומרגשת, "מחרוזת שירי ברית".

להאזנה ←