שיר חדש ומחזק לאהרן סיטבון: שיבוא כבר עכשיו!

כבר שנים רבות שאהרן סיטבון, יוצר בחסד, חב"דניק בנשמה וזמר בעל קול עמוק ונדיר – מעביר מסרי גאולה באופן מקורי ויעיל – באמצעות שירים שהוא כותב ומבצע. כעת, עשייתו המוזיקלית מקבלת טוויסט חדש – סינגל מקורי בלחן מרענן. מאז החל את דרכו במוזיקה היהודית, הוא מתמקד בגאולה האמיתי והשלמה, צופה למרחוק ומצפה בכיליון נפש. יצירותיו המוזיקליות זוכות לאהדה והערכה רבה, ומסר הגאולה הולך ותופס מעמד ומציאות לאורך השנים.

כחסיד מובהק וככזה שמחובר עמוק לתורתו של הרבי, מתאר סיטבון את בחירתו במוזיקה כקשר ישיר וכפלטפורמה להפצת מסרי גאולה לכל העולם בכל מקום. סיטבון רואה את עצמו כשליח של ממש להפצת יהדות דרך מילים, מנגינות וקול ערב.

"כשיצאתי להקליט את שיבוא כבר עכשיו", מגלה אהרן, "לא תיארתי לעצמי עד כמה יהיו אקטואליים מילות השיר, עם ישראל צריך משיח עכשיו". סיטבון מתאר את תחושת השליחות שלו בהוצאה של שיר מחזק, בימים בהם מגיפה משתוללת ועינינו נשואות לקב"ה בציפייה דרוכה לגאולה שתיכף תגיע.

בשנה האחרונה עמל אהרן יחד עם צמד המוזיקאים המשובח אלי קליין ואיצי ברי על הקלטת אלבום גדש בשירים מוצלחים. צמד המעבדים חתום על עשרות להיטי ענק ועושה זאת גם כאן, בשיר שמדגיש את הצורך המוחשי של עם ישראל בגאולה השלמה והקרובה – שיבוא כבר עכשיו.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

יענקי רוטשילד בסינגל חדש – טוב התורה

לקראת חג השבועות, יענקי רוטשילד מלונדון משחרר סינגל חדש ומרגש המבוסס על מילותיו הנצחיות של האור החיים הקדוש, "אם היו בני אדם מרגישים במתיקות ועריבות טוב התורה".

להאזנה ←
שירים חסידיים

מתי שריקי חדש: "מזמור לתודה"

הזמר והיוצר מתי שריקי משחרר את הסינגל החדש שלו "מזמור לתודה" – יצירה שנולדה מתוך תקופת המלחמה, ממקום אישי ואמיתי

להאזנה ←
שירים חסידיים

אברומוישה ברדוגו ושימי יונייב בשיתוף פעולה מוזיקלי

לקראת חג מתן תורה, הזמר החסידי האנרגטי והאהוב אברומוישה ברדוגו משיק פרויקט מוזיקלי "תורה זיץ", יחד עם המאסטרו שימי יונייב – שעיבד והפיק מוזיקלית ואף הצטרף בשירה.

להאזנה ←