מחר: מאיר מסוארי שר על חזון אחרית הימים

הזמר והיוצר מאיר מסוארי משיק סינגל חדש ברוח הימים הללו – "מחר".

השיר פרי עטו של מסוארי נכתב והולחן בעיצומה של התבודדות. ומדבר על "חזון אחרית הימים" והגאולה, שמשום-מה ה"חזון" בתיאוריה ונראה רחוק מן המציאות. אך תמיד ישנה התקווה שמחר כבר הכל יקרה.

כפי שבא לידי ביטוי במילות השיר: "עכשיו זו לא עונה של אביב ולא של סתיו… העולם הזה נתון לחסדיו… מחר יסור הצער, היגון, הערפל, אור השמש יתפזר על פני תבל…".

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

מוטי וייס בסינגל חדש: "הכל לטובה"

הסינגל "הכל לטובה" מצטרף לרשימה ארוכה של יצירותיו של וייס, ביניהן "מחשבות טובות", "קטנות שבקטנות" ו"הנה זה בא", וממשיך את הקו המוזיקלי המזוהה איתו, המשלב פשטות חסידית עם אנרגיה עכשווית.

להאזנה ←
שירים חסידיים

החדש של ישי ריבו – הנשמה לא META

ישי ריבו משיק סינגל חדש עם מסר נוקב על העידן הדיגיטלי, ומכריז על "צום רשתות" של 40 יום ולילה: "הנשמה לא meta היא פה לנצח שובי כבר הביתה לא זה לא שייך לך כמה שיפה לך! שובי ואחזה- בך אני בוטח".

להאזנה ←