נפתלי כלפה בבלדת תפילה מרגשת: רפא-ל

בעיצומם של העבודות על הקלטת אלבום רביעי וחדש, ממנו כבר ראה אור השיר 'אמן' שהפך לחלק בלתי נפרד מההבדלה בבתים רבים בישראל, משחרר הזמר והיוצר נפתלי כלפה סינגל נוסף מתוך האלבום שבדרך, בו צפויים להתארח מוסיקאים נחשבים, כמו: חברו הטוב ר' שלמה כ"ץ, גד אלבז, בני פרידמן ויהודה סלומון מלהקת המושב.

'רפא-ל' – הוא בלדת תפילה מרגשת במיוחד, אותו כתב והלחין נפתלי לפני כחצי שנה, בתקופה שבה בנו, רפאל אורי נ"י, היה חולה מאוד. "הייתי מפוחד מאוד ובתחושה קשה של חוסר ודאות", הוא משחזר. כיום, ברוך ה' רפאל אורי כבר בדרך להחלמה מלאה, אך השיר שחיזק מאוד את בני המשפחה באותם ימים מורכבים, המשיך להיות שגור על לשונם ואך טבעי היה להקליט אותו ולשלב אותו באלבום הרביעי.

את השיר 'רפא-ל', לא תכנן נפתלי להוציא כסינגל, אך בשבוע שעבר כשהבין שהעולם כולו מתמודד עם פחדים וחרדות ממחלת הקורונה, ומרגיש את אותם התחושות, החליט להוציא את השיר כסינגל רשמי. "יש תקופות בחיים שמרגישים חסרי אונים, הייתי באותו מצב עם הבן שלי. לא ידענו מה יהיה", מסביר נפתלי. "כל מה שנשאר לעשות זה לקחת נשימה עמוקה, לעשות את ההשתדלות שלנו, לפנות לבורא העולם, ולדעת שהוא זה שבאמת מרפא אותנו".

על הקולות בשיר אחראיים חבריו הטובים, הזמר הבינלאומי גד אלבז ולני סלומון מנהיג להקת שלוק רוק, כשעל העיבוד וההפקה המוסקלית אחראי עמית גולן. בתפילה שה' יבריא את כל החולים וייתן מזור לכל החשים פחדים וחרדות.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

ישי ריבו במתנה לחג לעם ישראל – "לא לחינם"

הזמר והיוצר ישי ריבו משיק שיר חדש המלווה במסר של חיזוק לקראת חג הפסח. השיר, שנכתב והולחן על ידי ריבו, נולד מתוך תחושותיו בתקופה האחרונה ומבקש להפיח תקווה בצל המציאות הביטחונית המורכבת.

להאזנה ←
שירים חסידיים

המאשאפ של מוטי עויזר וצביקי נוילנדר – "יחד ננצח"

בעיצומה של מלחמת שאגת הארי ולקראת חג הפסח הבא עלינו לטובה, ימים מורכבים של כאב וחרדה לצד ניסים גלויים ותחושת תקומה, הזמר מוטי עויזר ואומן הקלידים צביקי נוילנדר נכנסו אל האולפן.

להאזנה ←