שימעל'ה, הקומזיצער הטברייני שר: "לא את אבותינו"

לצד עיסוקו בחינוך, שימעל'ה גם מנגן על גיטרה כבר מגיל קטן כך הצטברו לו עשרות לחנים במגירה, כעת אחרי תקופה ארוכה של הופעות וקומזיצים שונים הוא יוצא אל הפרונט, ומגיש אותו בעיבוד נקי וצלול של המעבד יוחנן בלייך.

ב"לא את אבותינו" מחדד שימעל'ה את המסר המיוחד והמחזק שבפסקה הזו מתוך ההגדה של פסח, כדי שנזכור שלא רק את אבותינו גאל ה' ממצרים אלא אף אותנו גואל עמהם, ברגע שגאלם ממצרים כבר אז הוכנה לנו הגאולה מראש.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

מעין עולם הבא: יחיאל שראן במיני-אלבום שבת חדש

הזמר יחיאל שראן משיק מיני-אלבום (EP) חדש וחגיגי בשם "שבת! מעין עולם הבא", הכולל ארבעה שירים מקוריים המביאים לידי ביטוי את החום, הקדושה והאווירה המיוחדת של יום השבת.

להאזנה ←
שירים חסידיים

"לזרוח כמו שאני": אליהו רפאל כאין בסינגל חדש המוקדש לאנשים השקופים

הזמר והיוצר אליהו רפאל כאין משיק את הסינגל "לזרוח" – שיר חדש העוסק באמונה עצמית, בזיהוי האור הפנימי ובקריאה להבחין באנשים השקופים בחברה

להאזנה ←