אהרון פרוכטר, דודי קליין ומנחם שטיינברג בשיר מרגיע

בעין הסערה, בעולם מבוהל, מבולבל ומפוחד, מגישים אהרון פרוכטר דודי קליין ומנחם שטיינברג את "איך זיץ" ("אני יושב") שנכתב בהשראת כתביו של הצדיק רבי נחמן מברסלב זיע"א ומבוסס על דבריו, שיר חדש שנותן הזדמנות לעצור לרגע, לקחת נשימה, ולהיזכר שיש חיים אחרים, חיים שאפשר לחיות בהם, חיים טובים, חיים אמיתיים.

"איך זיץ" מדבר על מעלת האדם הזוכה ללכת עם אמונה באלוקים, ולהתקרב אליו, שאז הוא חי חיים טובים וכמו שכותב רבי נחמן מברסלב: 'וחייו חזקים מאוד, ואפילו כשבאים עליו ייסורים, אזי יוכל לנחם עצמו, ולהחיות את עצמו, ועל כך שבכל מקום יכולים להיות סמוכים אליו יתברך'.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

שלמה שטואבר בשיר חדש: "השמיעיני"

הרב והזמר שלמה שטאובר שעבר לאחרונה מברזיל לארצות הברית כדי לכהן כרב קהילה, מציג את הסינגל החדש "הַשְׁמִיעִינִי" – שיר מלא נשמה השואב השראה מהפסוקים המרגשים בשיר השירים

להאזנה ←
שירים חסידיים

'היום השמיני' בשיר חדש לכבוד יוסף מוקיר שבת

ל פי השיר החדש של להקת 'היום השמיני'"  – “Shabbos State of Mind” – תודעת שבת", הסיפור הוא לא על עושר, אלא על אמונה. מציאת יהלום בתוך דג לא הופכת אדם ליוסף מוקיר שבת

להאזנה ←