עמי כהן, בני פרידמן ומלכות במחרוזת ל"ג בעומר

בעקבות המצב וההוראות לשמירה על בריאות הציבור, שבעקבותיהן נאסר על מאות האלפים מהזרמים השונים בעם לעלות אל ציונו של התנא האלוקי רבי שמעון בר יוחאי זיע"א. נרתם המעבד והמפיק המוסיקלי עמי כהן להביא את אווירת השמחה והריקודים שעל הציון, אליכם הביתה עם מחרוזת ממיטב שירי מירון. ישנים לצד חדשים, בעיבוד חדשני מקפיץ וסוחף, בשילוב ניחוח הקלרינט המרגש של אברהם בלטי.

כהן חבר אל כוכב הזמר היהודי-חסידי העולמי בני פרידמן, שהפליא בשירה כובשת ומלהיבה. כשאותו מלווים מקהלת "מלכות" בניצוחו של פנחס ביכלר, אשר הוסיפו למחרוזת ארומה חסידית מרהיבה ומשובחת.

לחצו PLAY להאזנה למחרוזת

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

האדמו"ר הכווין ובנצי שטיין הלחין: 'רווח והצלה יעמוד ליהודים'

ערב ימי הפורים וזמן המלחמה, בתוך כל הלחץ והפחד. קבלו לחן מקפיץ ומשמח שהולחן ע"י הבעל מנגן ר' בנצי שטיין, בסעודת מלווה מלכה לפני שבוע בביתו של תומך התורה הנגיד ר' בערי וייס בניו יורק.

להאזנה ←
שירים חסידיים

"זושא" חוזרת עם סינגל חדש: "הכל יכול להשתנות"

להקת 'זושא', שכבשה את לבבות המאזינים בעולם היהודי עם להיטי הענק שלהם ביניהם הלהיט "הנני" שהפך לפס הקול של התקופה האחרונה, בסינגל חדש לפורים אבל לא רק – "הכל יכול להשתנות".

להאזנה ←