מאיר ישראל מרענן את הלהיט המיתולוגי: אתה קדוש

הזמר והיוצר מאיר ישראל מתקרב אל הישורת האחרונה לקראת השקת אלבום הבכורה שצפוי לראות אור אי"ה במהלך הקיץ הבא עלינו לטובה. האלבום שיקרא 'צעדים' מכיל עשרה יצירות מוסיקליות, רובם פרי עטו ולחניו של מאיר ישראל עצמו.  שלושת הסינגלים המצליחים ששחרר עד כה; 'בבוא העת' – בלדת תפילה לגאולה, 'לפעמים' – להיט קיץ של תקווה ו'צעדים' – הממחיש את גודל הנסיון של עקדת יצחק –מיצבו אותו ללא ספק כאחד הכוכבים העולים הבולטים בשמי המוסיקה היהודית.

יצירותיו המוסיקליות של מאיר נוגעות בחיי היום-יום של רבים מאיתנו וטומנים בקרבם הרבה עומק. כך למשל מוקדש אחד השירים לזכרו של סבא של מאיר שנפטר לפני כעשור, דרכו מבקש מאיר להתחבר אל הקרובים שהיו ואינם. שיר אחר מתמקד בנסיונות של היצר הרע. שיר נוסף הוא שיר חופה במילים מקוריות, אותו כתב לכבוד אחד הארועים בהם הופיע.

לקראת חג מתן תורתנו הקרב ובא, משחרר מאיר ישראל גרסה חדשה ומרעננת ללהיט המיתולוגי של עדי רן – 'אתה קדוש', בעיבוד והפקה מוסיקלית חדשה ומפתיעה של אבי טל. "תמיד חלמתי לבצע את השיר הזה", הוא משתף, "כל הזמן אנחנו רצים אחרי החומריות, וכמו שראינו בתקופת הקורונה, בשנייה אחת הכל יכול להעצר ובסופו של יום אנחנו נשארים עם הזעקה כלפי הקב"ה: 'אתה קדוש', שנמצא מעל הזמן והמקום".

בשיר משתתפת מקהלת ילדים, המורכבת מאחיינים של מאיר, שמצטרפים אליו במילים 'ואני הקטן, האחרון שבעם'. "חשוב שנזכור תמיד שכל אחד מאיתנו הוא בחינת ילד קטן מול בורא עולם", הוא מסכם.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

ברוך ויזל ביצירה מרטיטה לימים הנוראים: "ונתנה תוקף"

לקראת הימים הנוראים הבעל"ט, מגיש בעל המנגן ברוך ויזל יצירה קסומה על 'ונתנה תוקף' – מרגעי השיא של תפילת הימים הנוראים, עם המוזיקאי והמעבד יענקי לנדאו.

להאזנה ←
שירים חסידיים

שימי וייס משיק סינגל שני: "רָם וְנִשָּׂא"

עם תהודה רבה מהסינגל הראשון שלו, משיק שימי וייס סינגל שני "רָם וְנִשָּׂא" בלחנו של נחמן זוננשיין, שאף משתתף בביצוע, העיבוד וההפקה המוזיקלית של אבי שפרונג.

להאזנה ←
שירים חסידיים

ערב יום הדין, משה חליפה עם סינגל חדש: "נחישות"

"נחישות", שיר המעודד חיזוק באמונה ובעבודת השם. חליפה, המתעסק בתחום מערכות הבניין ומנהל פרויקטים למחייתו, מחלק את זמנו בין עבודת השם בלילות לבין המשפחה והיצירה המוזיקלית בשאר הזמן.

להאזנה ←