"ותמהר" – יוני שלמה בלהיט גאולתי מקפיץ

לקראת אלבומו השלישי שיראה אור בקרוב בעז"ה וברוח התקופה, ולאחר מספר סינגלים שיצאו בשנים האחרונות עם מוזיקה אלקטרונית, הזמר החסידי הבינלאומי יוני שלמה פנה אל המעבד הנודע משה לאופר.

לאופר הופקד על הלחן והעיבוד המוזיקלי – שבוצע עם תזמורת מלאה ואותנטית , ויחדיו הגיעו לתוצאה המושלמת של להיט גאולתי מקפיץ – "ותמהר", הממחיש את הזעקה האמיתית של עם ישראל לגאולה שלימה.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

צרכנות

מוכנים לחנוכה: יצירה יהודית שממשיכה להתנגן מדור לדור

השנה, כמו בכל שנה, "הצורפים" מפתיעה במגוון עיצובים שיתאימו לכל סגנון. הקולקציות החדשות משלבות עיצובים מודרניים וקלאסיים עם מסורת צורפות עתיקת יומין, כאשר כל חנוכייה מיוצרת בעבודת יד מוקפד

להאזנה ←
שירים חסידיים

אברהם פריד שר צמאה: ניגון שמחה לחודש כסלו

ערב ראש חודש כסלו ורגע לפני תחילת אירועי 'צמאה' בי"ט כסלו בבנייני האומה, רואה אור סינגל נוסף במסגרת פרויקט הניגונים המצליח. מדובר בניגון שמחה המכונה גם ׳ניגון לראש חודש כסלו׳ שזוכה לביצוע מרענן ומקפיץ של גדול הזמר החסידי אברהם פריד.

להאזנה ←