איציק אשל בגרסא אותנטית לפיוט: "יפה ותמה"

איציק אשל בסינגל שני מתוך האלבום השלישי בסדרה המצליחה "איציק אשל וחברים שרים לכבוד שבת",

כמי שמכוון ישירות אל שולחן השבת עם רצון להעביר את המסר לילדים ולנוער, בחר אשל להוציא כסינגל שני את "יפה ותמה" הפיוט שזכה לשלל גרסאות, מתוך אמירה מאוד מקורית ודרישה לשיר את הפיוט במתכונתו המקרית.

לצורך כך רתם אליו את המעבד ומהפיק המוסיקלי דוד ביתן אשר ביחד לקחו את ההפקה המוסיקלית אל אווירת מרקש וקברי הצדיקים בתקופת ההילולות. כיאה לאלבום המייחס את מנגינותיו לשירת בית אבא וישראל סבא.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

בין סערות החיים לאמונה: דניאל יטיב משיק את ״לגעת בשמיים״

הזמר והיוצר דניאל יטיב משיק סינגל חדש בשם ״לגעת בשמיים״, שיר אישי ומלא אמונה על השאיפה להתקרב לבורא עולם, להתמודד עם אתגרי החיים ולזכור שגם ברגעים המורכבים ביותר תמיד יש מקום לתקווה.

להאזנה ←
שירים חסידיים

שמעון לוי בסינגל מרגש ומפתיע: "בוכה איתך"

החידוש הנוקב של הסינגל החדש, "בוכה איתך": הנטייה הטבעית שלנו היא לחשוב שהשם רוצה אותנו רק כשאנחנו חזקים, מתקדמים ו"מתקנים". לוי שובר את התפיסה הזו בדיוק בפזמון – "הוא צריך אותך, הוא רוצה אותך – כמו שאתה עכשיו, בוכה איתך עכשיו".

להאזנה ←