איציק אשל בגרסא אותנטית לפיוט: "יפה ותמה"

איציק אשל בסינגל שני מתוך האלבום השלישי בסדרה המצליחה "איציק אשל וחברים שרים לכבוד שבת",

כמי שמכוון ישירות אל שולחן השבת עם רצון להעביר את המסר לילדים ולנוער, בחר אשל להוציא כסינגל שני את "יפה ותמה" הפיוט שזכה לשלל גרסאות, מתוך אמירה מאוד מקורית ודרישה לשיר את הפיוט במתכונתו המקרית.

לצורך כך רתם אליו את המעבד ומהפיק המוסיקלי דוד ביתן אשר ביחד לקחו את ההפקה המוסיקלית אל אווירת מרקש וקברי הצדיקים בתקופת ההילולות. כיאה לאלבום המייחס את מנגינותיו לשירת בית אבא וישראל סבא.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

הרשי אייזנבך מקדים שלום לכל אדם!

רגע אחרי החגים, עם פתיחתה של עונת החורף, משחרר הרשי אייזנבך שיר פאנקי וקצבי חדש, בליווי קליפ צבעוני ומסקרן המציג את סדר יומו הגדוש, כשבין הקלטה לחתונה ובין שידור להופעה הוא לא שוכח להקדים שלום לכל אדם!

להאזנה ←
שירים חסידיים

חוזרים לבראשית: מני דיסקינד משיק סינגל חדש – "ניחוח קדם"

עם פתיחת מעגל השנה וערב שבת פרשת בראשית, משיק היוצר מני דיסקינד סינגל חדש ומרגש בשם "ניחוח קדם". בתקופה שבה הלב מבקש עוגן, היצירה החדשה לוקחת את המאזין למסע שורשי

להאזנה ←
שירים חסידיים

זמר חדש, שיר חדש: אלעזר יפרח – "אבי נתן"

כשהשיר הגיע למפיק מאור שושן, הוא אמר שהשיר צריך פזמון חדש. זמן קצר אחר כך השתתף יפרח בערב תפילה לשובו של אבינתן אור מהשבי, ערב שעסק בדיוק באותן נקודות של עם אחד וסיפור משותף.

להאזנה ←