יוסי גרין מארח את שלמה שמחה: כאן איתנו

המלחין הנודע יוסי גרין מארח את הזמר שלמה שמחה בשיר מרגש במיוחד – 'כאן איתנו', אותו כתבה מרים הנדלר לכבוד חתונת בתה של מיכל לשינסקי ע"ה ולזכרה.

יוסי גרין: "ערב אחד שישבתי בביתי ולפתע שמעתי נקישה בדלת, בפתח עמד יצחק לשינסקי, שפנה אליי בבקשה שגרמה לי פשוט לרצות לחבק אותו.

הוא סיפר לי שאשתו מיכל נפטרה לפני שנתיים בגיל צעיר במיוחד ממחלה קשה וכי בקרוב בנם הבכור עומד להיכנס תחת לחופה. "קראתי את הספר שלך "מנגינת חיי" ואני מרגיש שרק אתה יוסי תצליח להביא ברגישות ובחום שלך את הרגשות שצריך בשיר שיספר קצת על מיכל ע"ה ויזכיר אותה בצורה הנכונה בחתונה".

הבקשה ריגשה אותי במיוחד, פניתי לתמלילנית מרים הנדלר שכתבה את המילים ורק לאחר סיום העבודה היא נזכרה שהכירה את מיכל ע"ה, דבר שהיה מרגש עוד יותר. השיר לו הוקלטה גרסה ראשונית על ידי צמד המעבדים המוכשרים אלי קליין ואיצי ברי, הושר בחתונה על ידי החתן והנוכחים שלא יכלו לעצור את דמעותיהם.

לאחר החתונה, פניתי לזמר שלמה שמחה, שהגיע ושר את השיר עם כל הרגש, כפי שרק הוא יודע, ואני גאה במיוחד בתוצאה המרגשת".

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

בני פרידמן באלבום חדש: "אין הדבר תלוי אלא בך"

האלבום "אין הדבר תלוי אלא בך" כולל 13 רצועות חדשות בעיבודו ובהפקתו של דוני גרוס. כל שיר נושא מסר רוחני עמוק – החל מדברי הרמב"ם, דרך הגמרא, ועד לחיבורים מקוריים המשלבים את הסגנון הפאנקי והאותנטי

להאזנה ←
שירים חסידיים

ביני לנדאו בביצוע מרגש של ניגון לחסידי הצמח צדק

עם תחילת ימי הרחמים והסליחות, רואה אור במסגרת פרויקט 'צמאה', ביצוע מרגש ומעורר של אומן הנשמה ביני לנדאו לניגון המיוחס לתלמידי הצמח צדק. על ההפקה המוסיקלית: נאור כרמי

להאזנה ←
שירים חסידיים

איצי אקרמן בסינגל חדש לחודש אלול: "ארשת שפתינו"

לקראת ימי הרחמים והסליחות משיק ר' איצי אקרמן סינגל חדש – "ארשת שפתינו". את הלחן חיבר בעצמו למילים מתוך תפילת הימים הנוראים, בליווי עיבוד מוזיקלי של יפתח דקל

להאזנה ←