להקת "ענבי הגפן" ורועי ידיד חוגגים 35 שנה

להקת "ענבי הגפן" והסולן רועי ידיד חוגגים בימים אלו 35 שנה להקמתה, עם אלבום חדש חגיגי ושמח במיוחד.

"ענבי הגפן" שהקים נועם חייט, נחשבת לחלוצה בתחום החתונות והאירועים במגזר הדתי, מדלגת בקלילות בין מופעים גדולים לצידם של גדולי הזמר החסידי, לצד אירועים פרטיים תוך שמירה על רלוונטיות ורעננות לאורך כל השנים. 

לכבוד המאורע המשמח והמרגש, מושק סינגל ראשון מתוך האלבום החגיגי. הביצוע חדש – והשיר מחודש!. מדובר בגרסה חדשה ועדכנית לאחד מלהיטיה של מקהלת הילדים "פרחי לונדון" "עולם הזה – עולם הבא", שיצא לפני כ-30 שנה.

לשיר צולם קליפ מושקע ומסקרן ובו מארחים הלהקה ורועי ידיד את הזמר החסידי מנדי ג'רופי. שביחד יוצרים הרמוניה נפלאה בין חסידי לישראלי, בין אותנטיות לחדשנות, בין הרוח לחומר, בין העולם הזה לעולם הבא.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

לחצו PLAY לצפייה בקליפ

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

הדואט של ארי פרייזר ויוסי בייליס: בכל יום תמיד

הדואט מציע פרשנות מוזיקלית לאחד הנוסחים הקדושים ביותר בתפילה, כאשר קולו המדהים של בייליס נושא את המוטיב החוזר בדרמטיות כוללת, יחד עם שירתו של המלחין ארי פרייזר.

להאזנה ←
שירים חסידיים

הלהקה המצליחה חוזרת עם סינגל חדש: "המשך לחלום"

הלהקה המצליחה מארה"ב – "זושא", חוזרת עם סינגל חדש ומרגש – "המשך לחלום". את המילים והלחן כתבו חברי הלהקה שלמה גייסן וזכריה גולדשמידט, בהשראת פרשת "לך לך".

להאזנה ←