החדש של שלום ברנהולץ: "עם סגולה"

שלום ברנהולץ (28) שר מגיל צעיר, מאוד אוהב את המקצוע ואם תשאלו אותו – הוא פחות מתחבר לרעיון של הופעות גדולות, "אני לא מתכוון בשום שלב, להחליף את המקצוע שלי כזמר חתונות ושמחות בלהיות זמר של במות. הייעוד שלי הוא לשמח, להקפיץ את האנשים באירוע, להרגיש אותם מקרוב". 

ועדיין, מעת לעת נכנס שלום לאולפן כדי להקליט חומרים מוזיקליים חדשים: "אני חושב שהקהל צורך את זה ורוצה את זה, ולכן – גם בימים של קורונה, שזה לא רווחי ולא כלכלי אמשיך בע"ה להוציא חומרים חדשים, כי הקהל שלי מבקש את זה וזה עושה לי טוב לשמח אותם. שלום ברנהולץ, קול צעיר ותוסס, ממוקם ברשימת חמישיית הצעירים המבטיחים של תעשיית המוזיקה החסידית בישראל.

ברנהולץ כבר הפיק בעבר שירים והשתתף באלבומי נושא, אבל מבחינתו, קובע רק מה שחלק מהמסע לעבר אלבום הבכורה האישי. וכך, לפני שנה חגג סינגל מצליח במיוחד הזמן של השמחה, בהמשך הגיע אתה קרוב המצוין, ובאלול האחרון שחרר את שמעה תפילתי החסידי. נגיעה קלה בכל סוגה מוזיקלית, והבטחה שאלבום הבכורה יכלול שירים בסגנונות שונים שיקלעו לטעמו של כל מאזין.


את עם סגולה כתב תחילה אלחנן אלחדד, תהליך העבודה על השיר חיבר אליו את אלי קליין ויחד עם שלום דייקו וחידדו אותו והתוצאה להיט יהודי ישראלי מובטח. "הוא נכתב ונוצר בימים של קורונה, זאת תקופה שצריך להעלות את המורל. אנחנו עם סגולה, זה מחייב אותנו להיות שמחים ואופטימיים. בהחלט התחברתי לשיר הזה והמטרה שלי להעביר את המסר הזה הלאה ולחזק את הקהל שלי" ואכן, העיבוד מרענן, צעיר ומקפיץ – כיאה לנסיבות. 

מילים: אלחנן אלחדד, אלי קליין, שלום ברנהולץ |לחן: אלחנן אלחדד |עיבוד: אלי קליין & איצי ברי.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

קובי גרינבוים מציג להיט חדש: "דיבר טוב"

בעיצומה של עונת החורף, מציג קובי גרינבוים סינגל חדש וסוחף "דיבר טוב" אותו הלחין שמעון בנצלוביץ' למילים מהמקורות, ועיבדו אלי קליין ואיצי ברי.

להאזנה ←
שירים חסידיים

"בכל יום תמיד" – הגרסה הקצבית לדואט של פרייזר ובייליס

בעקבות ההצלחה הגדולה של הוצאת הדואט המקורי "בכל יום תמיד" לפני שבועיים, היוצר והזמר ארי פרייזר והזמר-חזן יוסי בייליס גאים להשיק רמיקס חדש, קצבי ודינמי לדואט המדליק.

להאזנה ←
שירים חסידיים

הפסקול של טקס הברית – גרסת איציק אשל

הזמר והיוצר איציק אשל ממשיך את שליחותו המוזיקלית להנצחת הפסקול היהודי השורשי, ומשיק מחרוזת חדשה ומרגשת, "מחרוזת שירי ברית".

להאזנה ←