דוד ברגר & דודי קאליש בשיר מתפילתו של "רבינו"

הקומזיצער והבעל מנגן דוד ברגר, מגיש יחד עם דודי קאליש את השיר "רבינו", שמילותיו לקוחות מתוך התפילה המיוחדת למוצאי שבת שחיבר רבינו בעל ה'קדושת לוי' ר' לוי יצחק מברדיטשוב זיע"א.

"רבינו" בוצע לראשונה בסעודת 'מלווה מלכה' חגיגית וסיום מסכת שנערכה לא מזמן באודיטוריום "בית הבנים" בכפר מנחם, כשאורח הכבוד היה דוד ברגר שהוזמן במיוחד מארה"ב.

את האירוע ליוותה תזמורת 'פייער' תחת ניצוחו של יענקי לנדאו לצד ליוויים קוליים מדהימים של מקהלת 'נשמה' בניצוחו של איציק פילמר, כשעל כל המכלול האיכותי הזה שר ומנצח דודי קאליש שגם הלחין ועיבד את "רבינו".

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

ברוך ויזל ביצירה מרטיטה לימים הנוראים: "ונתנה תוקף"

לקראת הימים הנוראים הבעל"ט, מגיש בעל המנגן ברוך ויזל יצירה קסומה על 'ונתנה תוקף' – מרגעי השיא של תפילת הימים הנוראים, עם המוזיקאי והמעבד יענקי לנדאו.

להאזנה ←
שירים חסידיים

שימי וייס משיק סינגל שני: "רָם וְנִשָּׂא"

עם תהודה רבה מהסינגל הראשון שלו, משיק שימי וייס סינגל שני "רָם וְנִשָּׂא" בלחנו של נחמן זוננשיין, שאף משתתף בביצוע, העיבוד וההפקה המוזיקלית של אבי שפרונג.

להאזנה ←
שירים חסידיים

ערב יום הדין, משה חליפה עם סינגל חדש: "נחישות"

"נחישות", שיר המעודד חיזוק באמונה ובעבודת השם. חליפה, המתעסק בתחום מערכות הבניין ומנהל פרויקטים למחייתו, מחלק את זמנו בין עבודת השם בלילות לבין המשפחה והיצירה המוזיקלית בשאר הזמן.

להאזנה ←