מידד טסה בסינגל רווי אמונה: "כל יכול"

הזמר והיוצר מידד טסה משחרר סינגל חדש, מרגש ורווי אמונה וביטחון בהשם יתברך – "כל יכול". את השיר החדש כתב והלחין מידד בעצמו, כאשר לעיבוד חבר למידד אלדד רצון.

סיפורו של השיר מתחיל אי-שם בקצה הארץ. מידד, שלצד הופעותיו על הבמות הגדולות נוהג גם לשמח משפחות במצוקה, הגיע גם לשם. הוא ניגש לפסנתר שבשולי החדר – ומאז הכל היסטוריה.

לא עברו שעות רבות וללחן ש'התבשל' לו באותו מעמד נכתבו גם מילים. כעת, רואה אור השיר המלא – "כל יכול".

"לשיר הזה יש גם משמעות רוחנית וגם משמעות גשמית", אומר מידד. "הוא מדבר על כך שאלוקים הוא כל יכול, ולכן בטוח יוציא אותנו ממצוקה – אך אסור לשכוח שעתידנו תלוי בנו ואין דבר העומד בפני הרצון".

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

ישי ריבו במתנה לחג לעם ישראל – "לא לחינם"

הזמר והיוצר ישי ריבו משיק שיר חדש המלווה במסר של חיזוק לקראת חג הפסח. השיר, שנכתב והולחן על ידי ריבו, נולד מתוך תחושותיו בתקופה האחרונה ומבקש להפיח תקווה בצל המציאות הביטחונית המורכבת.

להאזנה ←
שירים חסידיים

המאשאפ של מוטי עויזר וצביקי נוילנדר – "יחד ננצח"

בעיצומה של מלחמת שאגת הארי ולקראת חג הפסח הבא עלינו לטובה, ימים מורכבים של כאב וחרדה לצד ניסים גלויים ותחושת תקומה, הזמר מוטי עויזר ואומן הקלידים צביקי נוילנדר נכנסו אל האולפן.

להאזנה ←