"תודה לך" – אלבום ביכורים לזמר והפייטן רפאל סקורי

רפאל סקורי זמר ופייטן בעל שם בתחום השירה והפיוט האנדלוסי. נולד והתגורר בצרפת. בהמשך עבר להתגורר בלוס-אנג'לס.

בעקבות הרצון והכמיהה לעלות ולהתגורר בארץ הקודש שהלכו וגברו על הכל סקורי עזב הכל ועשה עלייה אל ישראל. מאז השתקע בארץ ובנה לעצמו קהל שהלך והתרחב משנה לשנה. אך שום דבר לא הכין אותו לשנה האחרונה, בשיא העבודה על אלבום הביכורים וההופעות בארץ ומחוץ לה אביו של סקורי התגלה כחיובי לנגיף הקורונה ולאחר מאבק של כשבועיים השיב את נשמתו לבוראו.

נוסף על הכאב האישי נאלץ סקורי להתמודד עם הבירוקרטיה להבאת ארון הקבורה מצרפת לישראל, הישיבה בימי השבעה לבד ללא מבקרים.

לאחר סיום השלושים ובהתייעצות עם מורו ורבו בחר סקורי לסיים את העבודה על האלבום, לקרוא לו "תודה לך", ולהוציא אותו כעת דווקא בחודש השמחה חודש אדר.

"תודה לך" – אלבום הביכורים של סקורי מכיל ארבעה-עשר שירים במגוון סגנונות ומקצבים בהם לוקחים חלק מיטב היוצרים והנגנים בתחום המוסיקה.

לחצו PLAY להאזנה לשיר 'קשורים לנצח' מתוך האלבום

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

מתחילים מחדש: בערי וובר משיק אלבום "מחדש"

אחרי תקופה ארוכה של עבודה, כוכב המוזיקה החסידית בערי וובר משיק את אלבומו החדש "מחדש". האלבום כולל 11 רצועות מגוונות, ונושא מסר אישי וחד וברור: לא משנה מה עברת ולאן הגעת, תמיד אפשר לעצור, לקום ולהתחיל מחדש.

להאזנה ←
שירים חסידיים

מאיר רוזנברג בסינגל מלא כיסופים – "וואו ביסטו"

היוצר והמלחין מאיר רוזנברג, משחרר סינגל חדש ומרטיט בשם "וואו ביסטו". השיר פורט על הנימים הדקים ביותר של הנפש ומביא זעקה כנה מתוך הלב: געגוע צורב, שקט וכואב אל קדושת השבת ואל הקרבה לה'.

להאזנה ←