"מי יודע?" איציק דדיה בשיר חדש ואופטימי לפסח

בדרך כלל אנחנו יודעים מה איציק דדיה מכין לנו, כאמן של בלדות מרגשות עד דמעות הוא מרגש אותנו שוב ושוב. כעת, עם בא האביב מביא דדיה אמירה אחרת, חיובית ותוססת. פסח תשפ"א, אחרי עידן הסגרים והמגבלות זה זמן לסינגל קצבי ושובב, שמבשר על חג משפחתי יותר עם הבטחה לגאולה.

איציק דדיה מציג "מי יודע" שיר שמפוגג בדידות ומניע מציאות חדשה של אחרי הנגיף. אחרי שנה של הישרדות יש כאן סינגל של אופטימיות, ריקוד ואנרגיות אחרות לגמרי מהפסח הקודם!

"אחרי שירי 'הבידודים' האחרונים, שהיו שקטים וגדושים ברגש, החלטתי להעלות את המורל עם 'מי יודע' ולאחל לעם גאולה ושמחה, אין דרך אחרת לחגוג את חג החירות. אני מפציר באחיי ואחיותיי: זה צו השעה, יהודי צריך להיות בשמחה תמיד'!"

"מי יודע" הוא עוד טיזר בדרך לאלבומו המתקרב של דדיה, שם הוא מכין עוד יצירות מגוונות בסגנונות שונים. באלבום החדש יהיה הכל מהכל: הוא מייחל להמשיך להציף, לרגש, ולהחזיר אותנו לחיים באופטימיות חזקה ויהודית ככל שתהיה.

"מי יודע" | מילים ולחן: אלחנן אלחדד | עיבוד והפקה מוזיקלית: יאיר & אייל שריקי

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

ניגון לשבת קודש עם יוסי ויינר ושרגא פראנק

ניגון לשבת קודש הוא ניגון עתיק ומיוחד בעיבוד שכולו רגש וטוהר של הגיטריסט המוכשר יוסי ויינר, שמלווה בנגינתו המרגשת והיהודית של אמן הקלרינט שרגא פראנק.  

להאזנה ←
שירים חסידיים

דוד בן ארזה משיק סינגל חדש: “תְּהִלִּים"

במהלך השיר מציג דוד את הזוית האישית שלו ל"תהילים" כמקור כוח שמלווה אותו ברגעים של שבירה והצפה: “בימים הארוכים העצובים קורא פסוקים… בלילות השבורים כותב שירים וזה עוזר לי”.

להאזנה ←