הרב בנציון קלצקו בסינגל חדש בעקבות אסון מירון

במקום לכתוב את מחשבותיו ולהוסיף אותן לכל כך הרבה מילים חכמות שפורסמו, בחר הרב בן ציון קלצקו ללכת דרך הנשמה, הנשמה שצריכה לבכות ולהביע את רגשותיה דרך כוח השירה.

"הלחנתי את השיר ממקום של אמונה. הבנה שאנו לא מבינים וכנראה שלעולם לא נבין. העצבות הזו צריכה החלמה וניגון שנוכל לחלוק יחד, תוך שאנו שואפים למצוא שלווה פנימית".

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

לכבוד ל"ג: קובי ברומר בסינגל חדש "בקודש הקדשים"

קובי ברומר מסמן טריטוריה חדשה, ומשיק סינגל ראשון מתוך אלבום חסידי שבדרך. "בקודש הקדשים" סינגל לוהט לכבוד ל"ג בעומר, אותו הלחין עם אלי קליין. העיבוד וההפקה המוזיקלית של אלי קליין ואיצי ברי.

להאזנה ←
שירים חסידיים

"בעת נעילת שער" בנצי שטיין מארח את גדולי הזמר

כשאווירת חג שוררת באוויר, ומאידך תחושת געגוע עז למירון, מגיש בנצי שטיין מחרוזת מרגשת ומלאת כיסופים לרבי שמעון בר יוחאי, ולציון הקדוש במירון "בעת נעילת שער".

להאזנה ←
שירים חסידיים

אברומי סאמעט חוזר בסינגל מלהיב: "אני יהודי"

סאמעט החליט להוציא את השיר בל"ג בעומר, לכבודו של התנא האלוקי, רבי שמעון בר יוחאי, כשהוא מצרף את המילים שכתב יחד עם חיים גוטנטג, ללחן חסידי מבית חסידות קרלין.

להאזנה ←