הדואט החדש של נמואל וחיים ישראל – "זיו הקודש"

אחרי השבוע החולף המראות והעדויות מהר מירון, המילים של החזון איש: "כי אפשר לאדם בעולם הזה להיות כמלאך לרגעים וליהנות מזיו הקודשוכל תענוגי העולם הזה כאין וכאפס נגד עונג של דביקות האדם ליוצרו יתברך" מקבלות משמעות אחרת, חזקה, עוצמתית, מרגשת, ומצמררת.

נמואל וחיים ישראל מגיעים מעולמות מוסיקליים שונים וכך גם הקהלים, אך מפגש מוסיקלי של השניים על הבמה לפני כמה שנים טובות, הפך במהרה לחברות אישית קרובה.

לפני שנה וחצי, לחן של דוד ברבר התגלגל לידיו של חיים ישראל, וכשזה שמע אותו ישר חשב על נמואל, ושלח אליו שישמע. נמואל שמע, והחיבור היה מיידי. העבודה על השיר נמשכה במשך כשנה, בניצוחו של המעבד והמפיק המוסיקלי דוד איכילביץ.  

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

מוטי וייס בסינגל חדש: "הכל לטובה"

הסינגל "הכל לטובה" מצטרף לרשימה ארוכה של יצירותיו של וייס, ביניהן "מחשבות טובות", "קטנות שבקטנות" ו"הנה זה בא", וממשיך את הקו המוזיקלי המזוהה איתו, המשלב פשטות חסידית עם אנרגיה עכשווית.

להאזנה ←
שירים חסידיים

החדש של ישי ריבו – הנשמה לא META

ישי ריבו משיק סינגל חדש עם מסר נוקב על העידן הדיגיטלי, ומכריז על "צום רשתות" של 40 יום ולילה: "הנשמה לא meta היא פה לנצח שובי כבר הביתה לא זה לא שייך לך כמה שיפה לך! שובי ואחזה- בך אני בוטח".

להאזנה ←