קובי ברומר בסינגל חדש 'ואז יהיה יותר טוב'

קובי ברומר פותח את הקיץ בסערה עם סינגל נוסף מתוך אלבומו הראשון, והפעם עם שיר הנושא מתוך האלבום 'ואז יהיה יותר טוב'. לאחר הפוגה קצרה לטובת סגנון אינטימי ושקט, חוזר ברומר למקומו הטבעי עם שיר סוער ואנרגטי כפי שרק הוא יודע. את השיר כתב והלחין בני הורביץ ועיבד מוזיקלית אהרל'ה נחשוני.

"כשהוצאתי את הסינגל הקודם שלי 'עוסק בתורה', אנשים שאלו אותי אם שיניתי את הסגנון המוזיקלי שלי", מספר קובי ברומר. "המטרה שלי באלבום הוא לייצר גיוון מוזיקלי רחב של שירים מכל הסגנונות והז'אנרים שהמכנה המשותף היחיד של כולם הוא האיכות. אני אוהב את השילוב של החסידי והישראלי וההשפעות הבינלאומיות ומקווה שאביא לציבור תוצר איכותי שכולם יאהבו".

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

גד אלבז משיק סינגל חדש: "הגלה נא"

הזמר והיוצר גד אלבז משחרר סינגל חדש בשם "הגלה נא", המבוסס על מילות הפיוט הנודע "ידיד נפש". השיר מלווה בלחן מקורי ומביא אל קדמת הבמה את כוחו העמוק של הניגון היהודי.

להאזנה ←
שירים חסידיים

קובי ברומר פותח שנה עם "המאורות הגדולים"

רגע אחרי החגים ועם פתיחת ספר בראשית, קובי ברומר משחרר סינגל סווינג קצבי וממכר "המאורות הגדולים". מאחורי הגרוב עומד המסר של הירח שנברא שווה לשמש, נצטווה להתמעט, אבל תמיד חוזר להתמלא.

להאזנה ←