הזמר והפייטן מוטי אוריאל בסינגל חדש "עם סגולה"

הזמר והפייטן מוטי אוריאל בסינגל חדש "עם סגולה" בביצוע ללחנו הידוע של חוסיין אל ג'סמי, בעיבוד חדש ומפתיע של המעבד אלי אוסדון, ובשיתוף מקהלת "ידידים העולמית" שנטלה חלק בפרוייקט ייחודי זה בניצוחו של יעקב רוטבלט.

השיר מבטא את כמיהתו של עם ישראל ועל רגשות העם לבורא עולם, תוך איזכור מתוך מעמד הר סיני על המיוחדות שבעם ישראל, שלכבודו בראנו הבדילנו מן התועים, וקשר אותנו באהבה, "והייתם לי עם סגולה“.

מוטי אוריאל, יליד העיר חדרה ומתגורר כיום באשדוד, ניחן בקול טנור בגוון ייחודי, המשלב בין מזרח ומערב, מקאמים לצד בוצ'לי ופבארוטי, מופיע ברחבי הארץ ובעשור האחרון שימש כחזן במקסיקו סיטי בקהילת "מונטה סיני".

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

מוטי גולדמן והראל טל בשיר חוצה מגזרים "כולם צדיקים!"

מוטי עם קריירה עמוסה במגזר החסידי, והראל מכוכבי המוזיקה בציבור הדתי־לאומי, מביאים כל אחד את קולו ואת עולמו למפגש מוזיקלי משותף, ברוח המילים "ועמך כולם צדיקים".

להאזנה ←