אריה שפילמן בסינגל חדש לכבוד בר המצווה של בנו

אריה שפילמן הוא בעל תפילה וחזן כבר שנים רבות. קולו המתוק עורר את הציבור בבתי כנסת רבים בהם התפלל עם מקהלתו בימים הנוראים. הוא אוהב סוגים רבים של מוזיקה וסגנונות שירה שונים.

לא רק זאת, הוא בנוסף משמש כמורה ומדריך לבעלי תפילה וזמרים הן בלימוד הנוסח והן בפיתוח קול. כפי שסופר בשיריו הקודמים "ישימך" ו"מי אדיר", כאשר אריה רוצה להביע להשם הודאה הוא מעדיף לעשות זאת באמצעות שיר.

לאחרונה בנו של שפילמן הגיע לגיל מצוות, לכבוד המאורע והשמחה שפילמן כמובן רצה להוציא שיר שיראה את הערכתו והודאתו לקב"ה. כרגיל הוא פנה למלחין והמפיק איצי וואלדנר.

אריה שפילמן נתן לו את המילים מהפסוק שאנו אומרים אחרי הנחת התפילין "למען תהיה תורת השם בפיך". הוא קיבל השראה מהמילים ואיצי כרגיל הפך את ההשראה לשיר מצוין ומרגש.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

השיר שלא נתן לירון בר מנוח – בביצוע חדש

יש שירים שאוהבים מהרגע הראשון. ויש שירים שלא נותנים מנוח. זה מה שקרה לירון בר כששמע את "ודע שלעתיד" של יוסי גרין, המבוסס על דבריו של רבי נחמן מברסלב.

להאזנה ←
שירים חסידיים

ממשבר להצלחה: יהונתן ישראל בסינגל חדש: “רק לעלות”

יהונתן ישראל משחרר סינגל חדש ועוצמתי בשם “רק לעלות”, אותו כתב והלחין בעצמו. בשירו החדש מביא יהונתן מסר מחזק של התמודדות, אמונה ויכולת לקום מחדש גם מתוך רגעי משבר ונפילה.

להאזנה ←