"כמלאך" – נפתלי קמפה באלבום חדש

כשנתיים אחרי צאת אלבומו השני, האמן והיוצר נפתלי קמפה חושף את אלבומו השלישי והמסקרן "כמלאך".

האלבום החדש כולל 11 שירים חדשים פרי לחניו של נפתלי בסגנונו המיוחד והמבוקש, בו הוא משלב ישן וחדש, רגש ושמחה, ואוירה חסידית בהגשה אישית ונוגעת. ביניהם גם השיר "חושב על ירושלים".

האלבום נקרא "כמלאך" על שם השיר הפותח "כמלאך לרגעים", מילותיו של ה'חזון איש' המתארות בלשונו המרוממת את הפסגה הרוחנית אליה יכול כל אדם לזכות להגיע גם בעולם הזה -להיות דבוק בהשם כמלאך לרגעים, כשהלחן המיוחד והמרגש מבטא את השאיפה והרצון לזכות לכך.

״הלוואי שאזכה להכנס ללבבות גם באלבום השלישי״, אומר נפתלי, ״אין רגע מובן מאליו במסע הזה ואני מודה לקב״ה על הזכות, ולכם מעומק הלב על האהבה הגדולה בה מתקבלים השירים שלי, בתפילה שנזכה לקדש שם שמים בעולם״.

את האלבום הפיקו מוסיקלית שותפיו ליצירה אלי קליין & איצי ברי, הצמד המוביל בתעשיית המוסיקה היהודית, ששוב יצרו בהצלחה מעטפת מוסיקלית ייחודית המאפיינת את שיריו של קמפה.

לחצו PLAY להאזנה לשיר 'שובי' מתוך האלבום

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

הגרסה הווקאלית של יוסף עבאדי לשירו "רגעים של אושר"

השיר האופטימי המחזק והכובש עם מסר של תודה הכרת הטוב ושמחה ברגעים הקטנים של החיים מקבל חיים חדשים בגרסה ווקאלית תוססת השומרת על הוייב המקורי ומגישה אותו במעטפת קולית עשירה

להאזנה ←
שירים חסידיים

אבי אילסון ומוטי איידנסון בדואט ווקאלי: “דיבור של הלב”

לאחר שהשיר “דיבור של הלב” נגע בלבבות רבים וזכה לאהדה גדולה, הזמר אבי אילסון והיוצר מוטי איידנסון משיקים כעת גרסה ווקאלית מיוחדת ומרגשת לימי ספירת העומר ובין המצרים.

להאזנה ←