"כמלאך" – נפתלי קמפה באלבום חדש

כשנתיים אחרי צאת אלבומו השני, האמן והיוצר נפתלי קמפה חושף את אלבומו השלישי והמסקרן "כמלאך".

האלבום החדש כולל 11 שירים חדשים פרי לחניו של נפתלי בסגנונו המיוחד והמבוקש, בו הוא משלב ישן וחדש, רגש ושמחה, ואוירה חסידית בהגשה אישית ונוגעת. ביניהם גם השיר "חושב על ירושלים".

האלבום נקרא "כמלאך" על שם השיר הפותח "כמלאך לרגעים", מילותיו של ה'חזון איש' המתארות בלשונו המרוממת את הפסגה הרוחנית אליה יכול כל אדם לזכות להגיע גם בעולם הזה -להיות דבוק בהשם כמלאך לרגעים, כשהלחן המיוחד והמרגש מבטא את השאיפה והרצון לזכות לכך.

״הלוואי שאזכה להכנס ללבבות גם באלבום השלישי״, אומר נפתלי, ״אין רגע מובן מאליו במסע הזה ואני מודה לקב״ה על הזכות, ולכם מעומק הלב על האהבה הגדולה בה מתקבלים השירים שלי, בתפילה שנזכה לקדש שם שמים בעולם״.

את האלבום הפיקו מוסיקלית שותפיו ליצירה אלי קליין & איצי ברי, הצמד המוביל בתעשיית המוסיקה היהודית, ששוב יצרו בהצלחה מעטפת מוסיקלית ייחודית המאפיינת את שיריו של קמפה.

לחצו PLAY להאזנה לשיר 'שובי' מתוך האלבום

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

לכבוד ל"ג: קובי ברומר בסינגל חדש "בקודש הקדשים"

קובי ברומר מסמן טריטוריה חדשה, ומשיק סינגל ראשון מתוך אלבום חסידי שבדרך. "בקודש הקדשים" סינגל לוהט לכבוד ל"ג בעומר, אותו הלחין עם אלי קליין. העיבוד וההפקה המוזיקלית של אלי קליין ואיצי ברי.

להאזנה ←
שירים חסידיים

"בעת נעילת שער" בנצי שטיין מארח את גדולי הזמר

כשאווירת חג שוררת באוויר, ומאידך תחושת געגוע עז למירון, מגיש בנצי שטיין מחרוזת מרגשת ומלאת כיסופים לרבי שמעון בר יוחאי, ולציון הקדוש במירון "בעת נעילת שער".

להאזנה ←
שירים חסידיים

אברומי סאמעט חוזר בסינגל מלהיב: "אני יהודי"

סאמעט החליט להוציא את השיר בל"ג בעומר, לכבודו של התנא האלוקי, רבי שמעון בר יוחאי, כשהוא מצרף את המילים שכתב יחד עם חיים גוטנטג, ללחן חסידי מבית חסידות קרלין.

להאזנה ←