בני פרידמן מגיע לישראל! – המופע בבנייני האומה

כמה ימים אחרי פורים ורגע לפני המולת הפסח, הזמר החסידי מארה"ב בני פרידמן, מגיע למופע להקה עוצמתי ולוהט בירושלים. פרידמן יארח את הזמר עקיבא על במת בניני האומה, ואת ילד הפלא אמן הרגש ארי היל לזיץ מרגש כיאה לסיום זמן חורף בישיבות.

המופע לוהט שיסגור את החורף, יכלול את להיטיו הגדולים של בני מכל האלבומים, דואטים מפתיעים וגרסאות מיוחדות לשירים שפרסמו אותו. ובמופע הזה, לראשונה, רוכשי הכרטיסים מחליטים אילו שירים ישירו בני ועקיבא. בסיום תהליך רכישת הכרטיס, מופנים הרוכשים לסקר בו הם בוחרים את השירים האהובים במיוחד של שני האומנים והשניים יבצעו אותם במהלך המופע. יונתן יחיאל שמפיק את המופע מגלה כי ההכנות בעיצומן, וכי ההרכב המוזיקלי שמלווה את בני נערך להמם את הבאים "באחריות, לא שמעת הרכב כזה בחיים שלך" 

לקראת המופע בישראל ולרגל ימי הפורים, מתכוון בני להשיק אלבום פורימי במיוחד, אלבום שיככב בכל מסיבות הפורים היהודיות בארץ ובעולם.

למופע "בני פרידמן מגיע לישראל" הוקצו כרטיסים במתחם הגברים המרכזי ולנשים יוחד היציע. החלה מכירת הכרטיסים. 
לרכישת כרטיסים: https://tickchak.co.il/25966

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

אלי הרצליך בסינגל חדש: "ותלמודו בידו"

אלי הרצליך, ממשיך לשאת בגאווה את דגל השמרנות כזמר המזוהה ביותר עם עולם התורה והישיבות, ולא נכנע לתכתיבי המוזיקה בשנת 2025, כשהוא ממשיך להנפיק מוזיקה איכותית ושמרנית.

להאזנה ←
שירים חסידיים

יוסף עבאדי בסינגל חדש – "אל תיקח ללב"

עבאדי, הפעם גם על תקן המלחין, יצר לחן מרגש למילים של הפזמונאי רמי לב, שידוע בשיתופי הפעולה המוצלחים שלו עם יוסף, כמו "בדרך אל האור" ו"תאהב ותאמין".

להאזנה ←
שירים חסידיים

חיים ציפל משחרר סינגל חשוף ובועט – "עומד במקום"

"עומד במקום" חושף אותי מול עצמי — מול השקרים שאני מספר לעצמי ומול הבחירות שמרחיקות אותי מהמטרות שלי. זהו שיר על הרצון לפרוץ קדימה ולהגיע סוף סוף אל המקום שבו הלב באמת רוצה להיות"

להאזנה ←