הרב הלל פלאי הלחין, הרב שלמה טויסיג שר: "ראיתי בני עליה"

בתקופה האחרונה עבדו טובי המוחות במוזיקה החסידית על הכנת סינגל חדש ומיוחד על מעלתם של גדולי ישראל, בלחנו של הרב פלאי, ותכננו להוציאו לאחר חג הפורים. כעת עם פטירתו של שר התורה הרה"ג ר' חיים קנייבסקי זצ"ל, מילות השיר קיבלו משנה תוקף.

מאחרי הפרויקט המוזיקלי עומד הרב פתחיה ליצמן, מנהל סמינר גור ירושלים, כשעל העיבוד וההפקה המוזיקלית הופקד המעבד והמנצח הנודע ר' יהושע פריד. את השיר מבצע הזמר החסידי הרב שלמה טויסיג, בליווי מקהלת "ידידים" העולמית ומקהלת הילדים "חסידמלאך".

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

ישי ריבו במתנה לחג לעם ישראל – "לא לחינם"

הזמר והיוצר ישי ריבו משיק שיר חדש המלווה במסר של חיזוק לקראת חג הפסח. השיר, שנכתב והולחן על ידי ריבו, נולד מתוך תחושותיו בתקופה האחרונה ומבקש להפיח תקווה בצל המציאות הביטחונית המורכבת.

להאזנה ←
שירים חסידיים

המאשאפ של מוטי עויזר וצביקי נוילנדר – "יחד ננצח"

בעיצומה של מלחמת שאגת הארי ולקראת חג הפסח הבא עלינו לטובה, ימים מורכבים של כאב וחרדה לצד ניסים גלויים ותחושת תקומה, הזמר מוטי עויזר ואומן הקלידים צביקי נוילנדר נכנסו אל האולפן.

להאזנה ←