הרב הלל פלאי הלחין, הרב שלמה טויסיג שר: "ראיתי בני עליה"

בתקופה האחרונה עבדו טובי המוחות במוזיקה החסידית על הכנת סינגל חדש ומיוחד על מעלתם של גדולי ישראל, בלחנו של הרב פלאי, ותכננו להוציאו לאחר חג הפורים. כעת עם פטירתו של שר התורה הרה"ג ר' חיים קנייבסקי זצ"ל, מילות השיר קיבלו משנה תוקף.

מאחרי הפרויקט המוזיקלי עומד הרב פתחיה ליצמן, מנהל סמינר גור ירושלים, כשעל העיבוד וההפקה המוזיקלית הופקד המעבד והמנצח הנודע ר' יהושע פריד. את השיר מבצע הזמר החסידי הרב שלמה טויסיג, בליווי מקהלת "ידידים" העולמית ומקהלת הילדים "חסידמלאך".

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

משה זרצקי בשיר ווקאלי מרגש: "היה נא קרוב"

השיר "הֱיֵה נָא קָרוֹב", הסינגל השמיני של זרצקי שיוצא כעת לראשונה בגרסה ווקאלית – מולחן על מילות תפילת "עֲנֵנוּ" הנאמרת בעת תענית ציבור, תפילה המבקשת מענה בשעת מצוקה

להאזנה ←
שירים חסידיים

איציק פאמפ ושלוימל'ה קרישבסקי בביצוע מצמרר ל"אני מאמין"

הקלידן איציק פאמפ והזמר שלוימל'ה קרישבסקי משיקים ביצוע חדש ומרגש ליצירה המיתולוגית "אני מאמין", המזוהה עם שירת היהודים בדרכם למחנות ההשמדה בתקופת השואה.

להאזנה ←
שירים חסידיים

שבתי לירושלים – צביקי רנד בקאבר מלא תקווה 

חודש תמוז כאן וזה בדיוק הזמן להיכנס למילות הנחמה המעודדות והמבטיחות 'כה אמר ה' שבתי לירושלים, ברחמים ביתי ייבנה בה', הלקוחות מהקינות לתשעה באב.

להאזנה ←