מאיר ישראל מלא 'שירה כים' עם שיר חדש

תיכף קיץ, ואין כמו שיר קצבי טוב, עם מילים מעולות ולחן משובח – כדי לעבור אותו בשלום ובטוב!
ואכן, מאיר ישראל פותח את הקיץ עם סינגל חדש, שירה כים שכתב והלחין. 

 "כשכתבתי את השיר", הוא מגלה, "זה נבע מהמקום שלנו כבני אדם, שלעיתים מחפשים סיבה 'מספיק טובה' כדי  להודות להשם. לרוב, אנחנו קמים בבוקר כחלק מהשגרה המבורכת וזה מרגיש מובן מאליו, זה ממש לא מובן מאליו. על כל אחד מאיתנו לעצור רגע, ולהגיד תודה".

מאיר מסביר שתחילה עלינו להבין שכל מה שיש זה כבר מספיק טוב לומר תודה, וזה חלק מהדרך שלנו לשפר את העולם, תחילה מול הבורא ובהמשך מול הזולת, ברחוב, בעבודה וגם בבית. "עבדתי על השיר תקופה ארוכה: דמיינתי אנשים שמחים שהשיר מעורר אצלם את הקצב, השמחה, ההודיה ואת המקום בראש להבנה שכל מה שיש לנו ברך השם, זה מספיק טוב כדי לעצור ולומר תודה". 

מאיר ישראל (32) הוא זמר ויוצר ששר מגיל צעיר, בשנים האחרונות הוא כותב חומרים מקוריים, את אלבום הבכורה ("צעדים") שיצא אך לפני כשנה, כתב והלחין יחד עם רעייתו אורה שגם מנהלת את ההופעות והאירועים שלו. 

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

ברוך ויזל ביצירה מרטיטה לימים הנוראים: "ונתנה תוקף"

לקראת הימים הנוראים הבעל"ט, מגיש בעל המנגן ברוך ויזל יצירה קסומה על 'ונתנה תוקף' – מרגעי השיא של תפילת הימים הנוראים, עם המוזיקאי והמעבד יענקי לנדאו.

להאזנה ←
שירים חסידיים

שימי וייס משיק סינגל שני: "רָם וְנִשָּׂא"

עם תהודה רבה מהסינגל הראשון שלו, משיק שימי וייס סינגל שני "רָם וְנִשָּׂא" בלחנו של נחמן זוננשיין, שאף משתתף בביצוע, העיבוד וההפקה המוזיקלית של אבי שפרונג.

להאזנה ←
שירים חסידיים

ערב יום הדין, משה חליפה עם סינגל חדש: "נחישות"

"נחישות", שיר המעודד חיזוק באמונה ובעבודת השם. חליפה, המתעסק בתחום מערכות הבניין ומנהל פרויקטים למחייתו, מחלק את זמנו בין עבודת השם בלילות לבין המשפחה והיצירה המוזיקלית בשאר הזמן.

להאזנה ←