עקיבא גרומן & אהרלע סאמעט: וואס וועט זיין

הסיפור מאחורי חיבור המילים ללחן הידוע: יהודי אשר היה לו ילד חולה ל"ע שנצרך לעבור ניתוח, כאשר האבא חיכה מחוץ לחדר הניתוח הוא הסתובב אפוף וטרוד ופתאום התחיל לשיר את הדאגה "וואס וועט זיין" על הלחן הידוע.

הדאגה של "מה יהיה" נהפכו למילים של חיזוק וואס וועט זיין, לא אירע כי אתה עמדי. המילים המתארות את הפחד ואת הגלות מקבלים משמעות חדשה של אמונה ותקווה: וואס וועט זיין – לא אירע רע כי אתה עמדי.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

השיר שלא נתן לירון בר מנוח – בביצוע חדש

יש שירים שאוהבים מהרגע הראשון. ויש שירים שלא נותנים מנוח. זה מה שקרה לירון בר כששמע את "ודע שלעתיד" של יוסי גרין, המבוסס על דבריו של רבי נחמן מברסלב.

להאזנה ←
שירים חסידיים

ממשבר להצלחה: יהונתן ישראל בסינגל חדש: “רק לעלות”

יהונתן ישראל משחרר סינגל חדש ועוצמתי בשם “רק לעלות”, אותו כתב והלחין בעצמו. בשירו החדש מביא יהונתן מסר מחזק של התמודדות, אמונה ויכולת לקום מחדש גם מתוך רגעי משבר ונפילה.

להאזנה ←