שלמה שמחה בסינגל חדש: אהלל דברו

היה זה בוקר שקט ורגוע בתחילת האביב, הרוגע סביבו איפשר לזמר שלמה שמחה להתרכז עמוקות בספר התהילים שלפניו. בעקבות הקורונה והנחיות הזהירות שבחנו את האנושות, שלמה שמחה פנה אל ספר התהילים שלו, המתנה האחרונה שאביו נתן לו לפני שנפטר, בחיפוש אחר בהירות, נחמה והשראה.

"אם חסד אתה עושה עימי… בין כך ובין כך להשם אזמרה".

מילות התהילים, והמדרש שלצידן, נראו כאילו רוקדות על הדף, המשמעות שלהן כל כך עוצמתית, עד שהן כמעט התחננו שיושמעו על ידו. בעולם שהתהפך לחלוטין, בו הטוב לפעמים ברור, ולפעמים אינו נראה כלל, אמונתו של דוד המלך בלתי מעורערת: "אם תעשה איתי חסד, אני אשיר. לא משנה מה, אני אשיר להשם".

שלמה שמחה ראה את השיר במילים והביא אותן למלחין הנודע איצי וולדנר. יחד הם יצרו למילים לחן חיובי ומלא שמחה. אלי קליין ואיצי ברי סיימו את התהליך בעיבוד מוזיקלי מדהים וכעת שלמה שמחה יכול להגיש לכם את השיר, המוזיקה, האמונה והלב שהפכו יחד לסינגל החדש שלו – "אהלל דברו".

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

מיטב השמות חוברים לפרוייקט חדש "סוכות אויפן סטייג'"

בפרוייקט משתתפים: שמוליק קליין, שמחה בירנהאק, יענקי אויש, שימי קפלן, שיעלה רוט, מנדי רוט ומוישי הולצמן, יחד עם מקהלת רוממו, ובעיבוד מוזיקלי של מוישי יאקאב

להאזנה ←
שירים חסידיים

חיים דייטש ויידל’ה אלטר מגישים:"הייליגע אבות"

המעבדים חיים ויידל’ה ממשיכים בשיתוף פעולה השני והפעם עם הסינגל "הייליגע אבות". מתוך מטרה לאחד בין סגנונות המוזיקה של השניים, ולהביא תוצר מיוחד חדשני ונוגע כאחד, כשעל המילים והלחן יידל’ה, והקולות והעיבוד המהודק של השניים יחד.

להאזנה ←