להקת 'זושא' שרים: ניגון הודיה של גרשון אלברט

להקת זושא משחררים סינגל חדש: ניגון ההודיה של גרשון אלברט, שהופק בסיוע המעבד והמפיק דני גרוס .

"את הניגון הזה למדנו לפני כמה שנים מידידנו המתוק ר' גרשון אלברט. זהו ניגון הודיה, אבל מהסוג העמוק. זהו דבר אחד להיות מלאי תודה על הזכרונות הנפלאים שלנו, אבל זו רמה אחרת לחלוטין כשאנו אסירי תודה גם על הזמנים החשוכים והרגעים המאתגרים שהחיים משליכים עלינו. באותו רגע זה נראה, כיצד בכלל נעבור את זה? אבל כאשר עוברים כמה שנים, כשאנו יכולים להסתכל אחורה ולומר "גיוועלד, תודה לך השם על כל הסחי והלכלוך, כל הדמעות, בגלל שכעת אני אדם טוב וחזק יותר".

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

מעין עולם הבא: יחיאל שראן במיני-אלבום שבת חדש

הזמר יחיאל שראן משיק מיני-אלבום (EP) חדש וחגיגי בשם "שבת! מעין עולם הבא", הכולל ארבעה שירים מקוריים המביאים לידי ביטוי את החום, הקדושה והאווירה המיוחדת של יום השבת.

להאזנה ←
שירים חסידיים

"לזרוח כמו שאני": אליהו רפאל כאין בסינגל חדש המוקדש לאנשים השקופים

הזמר והיוצר אליהו רפאל כאין משיק את הסינגל "לזרוח" – שיר חדש העוסק באמונה עצמית, בזיהוי האור הפנימי ובקריאה להבחין באנשים השקופים בחברה

להאזנה ←