ילד הפלא התימני דניאל זנדאני שר – "לך אודה"

עם חיוך מבויש, קול כובש, דיקציה שלא הייתה מביישת את זקני העדה והופעה כריזמטית זה היה ברור שדניאל זנדאני הולך להיות סנסציה בעולם המוזיקה התימנית. הופעות ברחבי הארץ, סרטונים ברשת שהפכו ויראליים עם מאות אלפי צפיות שהגיעו עד לתימן. ואז הגיע סינגל הביכורים "שמע קולי" וגם המדיה נכבשה בקסם של הילד בן השתים-עשרה וחצי.

כעת משיק דניאל את הסינגל השני "לך אודה" – שיר שבח והודאה לבורא עולם והציפייה לגאולת ישראל. שאת מילותיו כתב שי חסן מי שזכה בתואר חתן התנ"ך העולמי לנוער לשנת 2001. חסן שמתמודד עם שיתוק מוחין מלידתו לא נותן למוגבלות שלו לעצור אותו ומילדות מרבה לכתוב ולהלחין שירים בסגנון פיוטי-מקראי שחלקם כבר יצאו וזכו לתהודה.

על הלחן אחראי שמעון נטף, מנהלו של דניאל. ובהפקה המוסיקלית נרשם שיתוף פעולה ייחודי בין המעבד אלדד רצון לבין המוסיקאי וסולן להקת "רבע לאפריקה" אליסף בשארי שחתומים על עיבוד באווירה אוריינטלית אותנטית עם מעטפת של מקצבים וסאונדים עכשוויים.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

מיטב השמות חוברים לפרוייקט חדש "סוכות אויפן סטייג'"

בפרוייקט משתתפים: שמוליק קליין, שמחה בירנהאק, יענקי אויש, שימי קפלן, שיעלה רוט, מנדי רוט ומוישי הולצמן, יחד עם מקהלת רוממו, ובעיבוד מוזיקלי של מוישי יאקאב

להאזנה ←
שירים חסידיים

חיים דייטש ויידל’ה אלטר מגישים:"הייליגע אבות"

המעבדים חיים ויידל’ה ממשיכים בשיתוף פעולה השני והפעם עם הסינגל "הייליגע אבות". מתוך מטרה לאחד בין סגנונות המוזיקה של השניים, ולהביא תוצר מיוחד חדשני ונוגע כאחד, כשעל המילים והלחן יידל’ה, והקולות והעיבוד המהודק של השניים יחד.

להאזנה ←